Tätä ei kannata kokeilla, vaikka omistaisikin sammutusauton – Ladan pesemiseen ei oikeasti tarvita 40 litraa vettä sekunnissa

Venäläisen YouTube-kanavan käsittelyssä vanhoja Ladoja tuhotaan lähes yhtä kovalla tahdilla kuin mitä niitä aikoinaan valmistettiin.

Supersuosittu YouTube-kanava Garage 54 tykkää tehdä ikäviä asioita parhaat päivänsä nähneille Ladoille. Legendaarisia venäläisautoja on upotettu suohon, rääkätty järeillä äänentoistolaitteilla ja kidutettu puisilla männillä.

Tuoreella videolla pähkähullut venäläisäijät ovat pyytäneet paikallisen pelastuslaitoksen apua. Mitään ei kuitenkaan sammuteta, vaan Lada saa perusteellisen pesun.

Kiitos käytössä olleen kaluston, sisäpesu tuli tällä kertaa kaupan päälle.

Paikalle on saapunut pelastuslaitoksen sammutusauto, joka pumppaa ei-niin-raikasta vettä viereisestä lammesta. Pesu suoritetaan aika paljon tavallista painepesuria korkeampaa painetta ja suurempaa vesimäärää hyödyntävällä letkulla, jonka käsittely on videon perusteella kahden miehen duuni.

Lada saa päälleen 40 litraa vettä sekunnissa, mikä on huomattavasti enemmän kuin Garage 54:n kavereiden oma painepesuri, joka tarjoilee vettä vajaat seitsemän litraa minuutissa.

30 000 litraa vettä per auto – Nissanin huima tiskikonetesti 1:48
VIDEO: Nissan testaa omat autonsa "tiskikoneessa".

Sanomattakin on selvää, ettei irtoliasta ole minkäänlaista vastusta järeälle sammutuskalustolle. Kyytiä saavat myös maalipinta, tiivisteet ja jopa ikkunat.

Katso Garage 54:n video alta.


Lue myös:

    Uusimmat