Tätä ei kannata kokeilla, vaikka omistaisikin sammutusauton – Ladan pesemiseen ei oikeasti tarvita 40 litraa vettä sekunnissa

Venäläisen YouTube-kanavan käsittelyssä vanhoja Ladoja tuhotaan lähes yhtä kovalla tahdilla kuin mitä niitä aikoinaan valmistettiin.

Supersuosittu YouTube-kanava Garage 54 tykkää tehdä ikäviä asioita parhaat päivänsä nähneille Ladoille. Legendaarisia venäläisautoja on upotettu suohon, rääkätty järeillä äänentoistolaitteilla ja kidutettu puisilla männillä.

Tuoreella videolla pähkähullut venäläisäijät ovat pyytäneet paikallisen pelastuslaitoksen apua. Mitään ei kuitenkaan sammuteta, vaan Lada saa perusteellisen pesun.

Kiitos käytössä olleen kaluston, sisäpesu tuli tällä kertaa kaupan päälle.

Paikalle on saapunut pelastuslaitoksen sammutusauto, joka pumppaa ei-niin-raikasta vettä viereisestä lammesta. Pesu suoritetaan aika paljon tavallista painepesuria korkeampaa painetta ja suurempaa vesimäärää hyödyntävällä letkulla, jonka käsittely on videon perusteella kahden miehen duuni.

Lada saa päälleen 40 litraa vettä sekunnissa, mikä on huomattavasti enemmän kuin Garage 54:n kavereiden oma painepesuri, joka tarjoilee vettä vajaat seitsemän litraa minuutissa.

1:48
VIDEO: Nissan testaa omat autonsa "tiskikoneessa".

Sanomattakin on selvää, ettei irtoliasta ole minkäänlaista vastusta järeälle sammutuskalustolle. Kyytiä saavat myös maalipinta, tiivisteet ja jopa ikkunat.

Katso Garage 54:n video alta.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.