Mainos

Tästä syystä sinun kannattaisi kulkea ilman alushousuja – myös talvella

Erään gynekologin mukaan ilman alushousuja kulkeminen on yksi parhaista teoista, jonka voit seksuaaliterveytesi eteen tehdä.

Jokainen meistä on taatusti joskus kokeillut, miltä alushousuttomuus oikein tuntuu. Toiset ovat jättäneet alushousut pukematta puhtaiden puuttuessa, toiset taas ovat päätyneet tähän ratkaisuun treffeille lähtiessään. Olipa syy alushousuttomuuteen mikä hyvänsä, New Jesrseyssä toimivan gynekologin Donnica Mooren mukaan meidän tulisi tehdä tätä paljon useamminkin – jopa päivittäin.

– Se tarvitsee ilmaa, aivan kuten muutkin kehon osat, Moore toteaa.

Naisen mukaan ei olekaan hyväksi, että alapään ilmanvaihto tukahdutetaan kerta toisensa jälkeen. Moore suositteleekin jättämään alushousut kaappiin ainakin yön ajaksi.

– Nukkumisesta ilman alusvaatteita saattaa olla hyötyä etenkin niille naisille, jotka kärsivät emätintulehduksista tai tavallisista hiivainfektioista, gynekologi selittää.

Vedä puuvillaa päälle tai ole kokonaan ilman

Jos käytät alushousuja päivin ja öin, tulet kerryttäneeksi alapäähäsi hikeä, mikä puolestaan lisää hiiva- ja muiden ikävien infektioiden riskiä.

Vaikka nämä infektiot ovatkin usein helppo taltuttaa, niillä on naisten elämään monia negatiivisia seuraamuksia. Sen lisäksi, että infektiot aiheuttavat kutinaa ja arkuutta, ne voivat aiheuttaa myös yhdyntäkipuja ja näin ollen vaikuttaa ikävällä tavalla seksielämääsi. 

Ainakin yöksi riisuttujen alushosujen lisäksi Moore suosittelee kiinnittämään huomiota myös alusvaatteiden materiaaliin, sillä esimerkiksi pitsiset alushousut saattavat aiheuttaa helposti ärsytystä kehosi herkkiin osiin. Ja kuten jokainen nainen tietää, tämä ei ainakaan lisää seksuaalista nautintoa. 

Jos alushousuttomuus on sinulle ehdottomasti poissuljettu vaihtoehto, Moore suosittelee puuvillaisten alushousujen käyttöä.

Lähde: TheSun

***

1:47

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.