Tästä se alkoi: Valtteri Bottakselle yhä kylmiä väreitä Venäjän ikimuistoisesta voitosta

Valtteri Bottas tietää Sotshissa tulleen uran ensimmäisen F1-voiton jäähän ikuisesti muistiin erityisenä tapauksena, mutta uuteen kisaviikonloppuun lähdettäessä nuo hyvät kokemukset antavat vain itseluottamusta.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Bottas nousi ensimmäistä kertaa F1-urallaan kisavoittajaksi vappuaattona 2017, kun hän ponkaisi Venäjän GP:n startissa ohi paalupaikalle ajaneesta Ferrarin Sebastian Vettelistä.

Vettel ajoi suomalaista ahnaasti takaa, mutta Bottas piti pintansa ja nappasi ensimmäisen kauden kolmesta kisavoitostaan.

Kun seuraavan kerran Sotshissa ajetaan, kalenterimuutoksen takia tuosta hetkestä on kulunut jo puolitoista vuotta. Itävallan ja Abu Dhabin GP-voittojen jälkeen Bottas on jäänyt tällä kaudella kokonaan ilman ykköstilaa. Viime vuoden muistot herättävät toki lämpimiä tunteita.

– Totta kai positiivisia fiiliksiä. Kyllä se on kiva tulla paikkaan, josta on todella spesiaaleja muistoja, mutta tietenkin samalla tiedostaa, että taas aloitetaan täysin nollasta, Bottas kertoo C Morelle.

Bottas myöntää, että voiton muistelu ennen Venäjälle tuloa nosti silti edelleen kylmät väreet pintaan.

– No joo, kyllä väkisinkin. On ne isoja asioita itselle ja uran ensimmäinen voitto, ja tietää, kuinka isoja juttuja ne ovat olleet omalle perheelle.

– Tosi kivoja muistoja, mutta eipä nyt muistella liikaa. Katsotaan eteenpäin, keskitytään tähän viikonloppuun ja koetetaan toistaa sama, Bottas kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat