Tästä kesämökistä ei puutu luksusta! Ammattitason keittiö ja upea spa-osasto kruunaavat kokonaisuuden

11:40
Tutustu kohteeseen!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman viidenneksi finalistiksi valittiin tämä luksusmökki Sipoon saaristosta. 

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen lähtivät jälleen kiertämään kesäistä Suomea ja sen kauneimpia mökkimaisemia. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa kymmenen jakson aikana nähdään kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa.

Tuomarit valitsevat näiden joukosta kymmenen finalistia. Finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan tuomarit suuntasivat tällä kertaa Kemiönsaareen, Savitaipaleelle ja Sipoon saaristoon. Siellä tuomarit pääsivät kurkistamaan huolellisesti toteutettuihin ja hyvin varusteltuihin mökkikokonaisuuksiin kauniilla rantatonteilla.

Finaaliin tästä kolmikosta pääsi Sipoossa sijaitseva luksusta henkivä rantamökki. 1986 rakennetussa mökissä vapaa-aikaansa viettävät Sari Sirviö miehensä ja koiriensa kanssa.

Mökkiä on remontoitu ja laajennettu vuosien saatossa ja siitä löytyy nykyään 200 neliötä kaikilla mukavuuksilla. Mökistä löytyy muun muassa ammattitasoa hipova keittiö ja upea spa-osasto. 

Katso videolta tarkemmin, miltä mökissä näyttää!

Katso kuvat kohteesta:

Huhtikuussa alkanut Suomen kaunein koti: Kesämökit jatkuu pitkälle kesään. Voittaja selviää heinäkuussa, kun ohjelman finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.7.

Suomen kaunein koti: Kesämökit torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla.
C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja