Tässäkö totuus Rikard Grönborgin raivoamisesta? Petteri Sihvoselta armoton arvio – "Myöntää sen kiroamalla"

Petteri Sihvonen tyrmäsi Rikard Grönborgin törkeän käytöksen: "Kiroilee kuin merirosvo" 6:06
Petteri Sihvonen tyrmäsi Rikard Grönborgin törkeän käytöksen: "Kiroilee kuin merirosvo."

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen esitti Liigaviikko-ohjelmassa mielenkiintoisen teorian Tappara-päävalmentaja Rikard Grönborgin kohupurkauksesta viime lauantain HIFK-ottelussa

Grönborgin kirosanoilla ryydittämää tulista palautetta erotuomarijohtaja Jyri Rönnille ennen ottelun lehdistötilaisuutta tutkitaan nyt SM-liigan kurinpidossa.

Voit kuunnella Grönborgin kohupurkauksen sanasta sanaan alla olevalta videolta. 

Rikard Grönborgilta rajut haukut SM-liigan erotuomaripomolle – kuuntele raivoaminen sanasta sanaan 0:34
Rikard Grönborgilta rajut haukut SM-liigan erotuomaripomolle – kuuntele raivoaminen sanasta sanaan.

Grönborg kiehui Rönnille ottelussa nähtyjen taklaustilanteiden takia, mutta Sihvonen näkee tämän taakse. Asiantuntijan mukaan Grönborg ulkoistaa riehumisellaan liigakakkosena olevan puolustavan mestarin pelillisiä ongelmia. 

– Olen ihan varma, että peli näyttää pikkuisen kaaoksena Grönborgille. Sitten toimitaan niin kuin ennen vanhaan: Sitä tunnetta ja esittämistä ja tällaista. 

– Hän ei ole mikään erinomainen pelin valmentaja. Sitten kun hän vielä kiroaa, niin hän myöntää sen, että ratkaisuja ei haeta koko ajan aktiivisesti sieltä, vaan vika on tuomareissa.  

– Tämä on kova arvio puoleltani, mutta jos peli sujuisi, ei tarvitsisi tuollaisia ylimääräisiä performansseja järjestää, Sihvonen lataa. 

Miten kurinpidon pitäisi kohdella Grönborgia? Sihvonen yllättää myös omalla ehdotuksellaan Tappara-luotsin mahdollisesta rangaistuksesta. Kuuntele Sihvonen kommentit kohutapauksesta kokonaisuudessaan jutun yllä olevalta videolta. Alla Sihvonen puolestaan vastaa hänelle esitettyihin kiperiin kysymyksiin. 

Sihvoselle taas kiperiä kysymyksiä Liigaviikossa – kenet hän valitsisi päävalmentajaksi Peltosesta, Jokisesta ja Marjamäestä? 3:39
Sihvoselle taas kiperiä kysymyksiä Liigaviikossa – kenet hän valitsisi päävalmentajaksi Peltosesta, Jokisesta ja Marjamäestä?

Lue myös:

    Uusimmat