Mainos

Tässäkö Suomen hölmöimmät autovarkaat? Uskomaton sekoilu tallentui videolle

Autovarkaiden sekoilu seinäjokisen kaupan takapihalla tallentui valvontakameraan lauantaina 27. kesäkuuta.

Rengastien Autotarvike jakoi Facebookissa videon epäiltyjen autovarkaiden puuhista liikkeen takapihalla. Autovarkaiden tunteja kestänyt puuhastelu on ikuistettu tekstien kera vajaan kuuden minuutin mittaiseksi videoksi.

Video alkaa, kun kaksi miestä kävelee liikkeen takapihalla. Miehet eivät ole peittäneet kasvojaan mitenkään. Hetkeä myöhemmin kuvissa näkyy valkoinen farmari-Volvo. Tämän jälkeen yksi epäillyistä on kiivennyt kontin päälle ”tarkkailemaan” liikkeen takapihaa. Kohta kuviin ilmestyy kaksi miestä, jotka yrittävät työntämällä saada käyntiin vanhaa BMW:tä. Tämä ei kuitenkaan onnistu, joten avuksi otetaan Audi ja seuraavaksi autoa yritetään saada käyntiin hinaamalla. Hinausköysi kuitenkin katkeaa.

Miehet ovat kuitenkin päättäneet varastaa vanhan BMW:n, joten se yritetään saada käyntiin kaikin mahdollisin keinoin. Niinpä auto yritetään saada käyntiin peruuttamalla Audia, joka työntää sitten BMW:tä. Tällä konstilla BMW:n saadaankin käyntiin, mutta Audi törmää takapihalla olleeseen traileriin.

Varkaiden urakointi muutaman sadan euron arvoisen auton varastamiseksi kesti reilusti yli neljä tuntia. 

Liike jakoi videon Facebookissa eilen.

– Auto löytyi 10-15 minuutin kuluttua videon jakamisesta Seinäjoen keskustasta. Autosta oli rikottu muun muassa virtalukko ja takalasi. Myös tekijöistä alkoi tulla saman tien vihjeitä, liikkeen omistaja kertoo.

Päivitetty 1.7.2015 klo 12:58: Vaihdettu upotuksena oleva video. Nyt videosta tarjolla päivitetty versio. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.