Tässäkö kaikkien aikojen likaisin koti? 49-vuotiaan naisen asunnosta löytyi kuolleita eläimiä, ulostekasoja ja kirppuja

Ällöttävät kuvat englantilaisesta kodista – tässäkö kaikkien aikojen likaisin asunto? 0:20

Britanniassa on paljastunut järkyttävän likainen koti, jota on paikallisessa lehdistössä jopa tituleerattu mahdollisesti "Britannian likaisimmaksi". Katso kuvat asunnosta yllä olevalta videolta!

Wolverhamptonissa, Keski-Englannissa asuvan 49-vuotiaan Nicola Lissimoren kotiin saapui vierailemaan RSPCA-eläinjärjestö, kun useat ihmiset olivat soittaneet heille huolestuneina Lissimoren kissojen hoidosta.

Kun eläinsuojelujärjestön henkilökuntaa saapui paikalle, kissojen karmivat elinolot alkoivat paljastua.

Lissimoren järkyttävässä kunnossa olevasta kodista löytyi neljä kuollutta kissaa sekä kymmenen vielä hengissä. Talon tarkastajien mukaan kissat olivat todella huonossa kunnossa, riutuneita, niillä ei ollut tarjolla vettä tai ruokaa eikä pääsyä ulos.

Kissoilla oli myös useita hoitamattomia terveysongelmia.

"Yksi kauheimmista kiinteistöistä"

Koti oli niin likainen, että etuovella vilisi kirppuja ja takaovi ei auennut, koska ulostekasat tukkivat tien. Tarkastajien mukaan talossa oli niin vahva ammoniakin haju, että se sai heidän yökkäämään.

– Tämä oli yksi kauheimmista kiinteistöistä, joihin olen mennyt sisään kolmekymmentä vuotta kestäneen työni aikana, sanoi tarkastaja Dawn Burrell.

Marraskuun alkupuolella nainen todettiin syyllistyneeksi eläinsuojelurikoksiin. Oikeuden päätöksellä Lissimore ei saa enää koskaan hankkia eläimiä.

Katso kuvat asunnosta alta:

Lähteet: Mirror, Caters

Lue myös:

    Uusimmat