Mainos

Paljastuksia Ensitreffit alttarilla -kaudesta: Tällaisia sinkkuja astelee sokkona avioon!

Rakkauden asialla toimiva Ensitreffit alttarilla - ohjelma palaa ruutuun kolmannen kauden jaksoin syyskuussa.

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma nähdään AVAlla 6. syyskuuta alkaen. Kolmannella kaudella luvassa on jälleen ikimuistoisia kohtaamisia, kun asiantuntijoiden valitsemat parit tapaavat toisensa ensi kertaa alttarilla.

Tänä vuonna ohjelmassa nähdään uudet asiantuntijat, kun Elina Tanskanen, Tony Dunderfelt ja Jason Lepojärvi luotsaavat pareja kohti yhteistä elämää. 

– Olemme äärettömän ylpeitä pareista, luvassa on hyvin heidän näköinen kausi. Itse en tainnut pitää ammatillista etäisyyttä, vaan pyrin ystävystymään jokaisen kanssa, kertoo Jason Lepojärvi.

Tony Dunderfelt puolestaan nostaa esiin kolmannella kaudella nähtävät ”puhuvat miehet”, eli keskustelevat, kuuntelevat ja tunteistaan puhuvat miehet. Kaikki kolme asiantuntijaa ovat tyytyväisiä valintoihinsa.

– Tietyllä tavalla kaikki ohjelman kuusi henkilöä ovat nykyaikaisia, koulutettuja, aikuisia ihmisiä. Heillä on liikunnallisia harrastuksia ja he kaikki sanovat haluavansa vakavan suhteen. Mutta se on se jännä kemia ja intuitio, joka meillä ammattilaisilla on ja jota me käytämme. Se oli niin selvää, että näistä sadoista hakijoista juuri nämä parit sopivat yhteen, Dunderfelt kertoo MTV.fille.

– Käänsimme valintavaiheessa kaikki mahdolliset kivet: tapasimme monia hakijoita useita kertoja ja parinvalinnat tulivat minulle uniinkin. Jännitin silti sitä, miten parit suhtautuisivat toisiinsa - vaikka seisomme 100-prosenttisesti valintojen takana, kiinnostukseen syntyyn vaikuttaa myös tekijä x, kuvailee Elina Tanskanen

Tällaisia persoonia nähdään ohjelmassa

Pian starttaavan kauden kunniaksi paljastamme hieman tällä kaudella nähtävien henkilöiden persoonia. Aika hyvältä kuulostaa, vai mitä?

Nainen, 34 vuotta

Ohjelmassa nähdään reipas nainen, joka on hyvin sanavalmis ja nauravainen. Seikkailunhaluakin häneltä löytyy.

– Päätös lähteä mukaan ohjelmaan syntyi sen pohjalta, että halusin apua sopivan parin valinnassa. Lisäksi kaipasin vierelleni kumppania, hän kertoo.

Nainen, 27 vuotta

Ohjelman 27-vuotias nainen on sosiaalinen ja menevä. Hän matkustelee paljon ja on asunut useampaan otteeseen ulkomailla.

– Uskon, että tuleva aivomieheni on rohkea, sillä hän uskalsi lähteä mukaan ohjelmaan. Hän on varmasti myös ulospäinsuuntautunut ja voimakastahtoinen, mutta kuitenkin kiltti ja naista arvostava, nainen miettii.

Nainen, 31 vuotta

Tämä nainen kuvailee itseään tunteelliseksi tyypiksi, ja hänellä ovatkin sekä itku että nauru herkässä. Rinnalleen hän toivoo puolisoa, jonka kanssa voi nauraa, jakaa kiinnostavia asioita ja matkustaa.

– Totta kai toivon, että puolisoni olisi luotettava, huumorintajuinen, hauska ja leikkisä sekä vastuuntuntoinen. Ulkonäöllä on varmasti jonkinlainen merkitys kumppanin valinnassa, hän pohti ennen alttarille astumista.

Mies, 30 vuotta

Ohjelmassa nähdään 30-vuotias herrasmies, joka on sosiaalinen, iloinen ja urheilullinen. Ensitreffit alttarilla -kokemuksen hän arvelee olevan ainutlaatuinen.

– Toivottavasti voi sitten lapsille ja lapsenlapsille kertoa, miten mummo ja vaari tapasivat, mies miettii.

Mies, 32 vuotta

Ohjelmassa nähdään myös 32-vuotias, luotettava ja älykäs mies, joka harrastaa intohimoisesti liikuntaa. Tämä mies toivoo puolison olevan rakkauden lisäksi myös paras kaveri.

Mies, 30 vuotta

30-vuotias ohjelmaan heittäytyvä mies kuvaa itseään positiiviseksi, kiltiksi ja huumorintajuiseksi persoonaksi. Hän haaveilee ihanasta vaimosta ja lapsista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa liikuntaa ja tapaa ystäviä.

– Toivon, että alttarille saapuu iloinen, positiivinen ja liikunnallinen nainen, hän miettii ennen häitä.

Ketkä päätyvät pareiksi ja miten yhteiselo lähtee käyntiin? ENSITREFFIT ALTTARILLA starttaa AVAlla 6.9.2016 klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.