Tässä ovat Suurmestari-sarjan uudet vakiokilpailijat

Suurmestari 5. kauden traileri 0:35
Katso esimakua Suurmestari-kaudesta

Suurmestarin odotettu viides tuotantokausi starttaa MTV:n lauantai-illoissa 16. maaliskuussa.

Suurmestari palaa ruutuun viidennen tuotantokauden jaksoin! Ohjelmassa kilpailijat suorittavat Suurmestari Jaakko Saariluoman laatimia tehtäviä. Tehtäväsuorituksia valvoo erityisen tarkalla silmällä – nyt uudella kartanolla – tuomari Pilvi Hämäläinen. studiolla Suurmestari jakaa pisteet – ihan niin kuin itse haluaa.

Uuden kauden vakiokilpailijat ovat Pirjo Lonka, Joonas Nordman, Eero Ritala ja Pamela Tola. Jaksoissa vakiokilpailijoista mittaa ottavat kirkkaat jaksokohtaiset tähdet Arman Alizad, Ernest Lawson, Jenni Kokander & Mikko Penttilä, Olga Temonen, Johanna Puhakka, Sointu Borg, Elina Gustafsson, Niko Saarinen, Heikki Ranta, Ville Myllyrinne, Viivi Pumpanen ja Elias Salonen. Kauden käynnistää Ville Myllyrinteen jakso.

KAUDEN VAKIOKILPAILIJAT:

PIRJO LONKA
Näyttelijä Pirjo Lonka lähtee kisaamaan Suurmestarin suosiosta kirjaimellisesti sata lasissa. Pysyvätkö silmälasit päässä vai eivät, on täysin toinen asia. Kilpailuviettiä Pirjolta ei puutu, ja se näkyy ja kuuluu myös studiossa. Toisaalta, jos esimerkiksi pukee itsensä leijonaksi, kaikki on periaatteessa mahdollista.

EERO RITALA
Kun Onnela-sarjasta tuttu Eero Ritala lähtee etsimään tehtävissä neroutensa rajoja, on luvassa suorastaan Eeron luovuuskurssi. Konstit on monet, mutta aina ei kuitenkaan ole ihan selvää, mikä on tehtävä ja mikä taas ei ole. Toisaalta jos joku suunnitelma pettää ja puhekin taukoaa, on aina mahdollisuus myös vähän laulaa tai käyttää taikakeinoja.

PAMELA TOLA
Näyttelijä-ohjaaja Pamela Tola lähtee suorittamaan Suurmestarin laatimia tehtäviä ennakkoluulottomasti, eikä pelkää kyseenalaistaa mitään – ei edes Suurmestarin päätöksiä. Hämmästys on usein suuri, kun Pamela lukee tehtäväkirjeen. Ei kuitenkaan aikaakaan, niin Pamela on jo tarjoilemassa katsojalle leipää ja sirkushuveja.

JOONAS NORDMAN
Putouksestakin tuttu näyttelijä-koomikko Joonas Nordman lähtee suorittamaan Suurmestarin tehtäviä lähes insinöörimäisellä otteella. Joonaksesta kuoriutuu ohjelman edetessä myös melkoinen käsityöihminen. Mitä se sitten tarkoittaa, joutuuko Joonas itse tällä kertaa grilliin tai pitävätkö hermot ihan loppuun asti, se selviää kauden aikana.

Suurmestari alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 20. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat