Tässä ovat kovimmin tienaavat tubettajat – rahaa sataa kaatamalla

Forbes on listannut maailman parhaimmin tienaavat YouTube-tähdet.

Listalle päässeet tähdet ovat ansainneet videoillaan miljoonia euroja esimerkiksi kommentoimalla videopelaamista, kauneuteen keskittyvillä blogeillaan tai huumoripläjäyksillä. 


1. PewDiePie: 10,5 miljoonaa euroa

Forbesin listan ykköspaikalle on päässyt ruotsalainen Felix Kjellberg, joka esiintyy nimellä PewDiePie. Hän tienaa noin 10,5 miljoonaa euroa vuodessa ennen veroja. Hänen YouTube-kanavallaan on lähes 40 miljoonaa seuraajaa. PewDiePie kommentoi videoillaan mm. omaa pelaamistaan.

(MTV Uutiset ei linkitä PewDiePien videoita tähän juttuun videoiden ronskin kielenkäytön takia).

2. Smosh ja Fine Brothers: 7,5 miljoonaa euroa

Jaetulla kakkossijalla ovat YouTube-tähdet Smosh sekä Fine Brothers.

Smoshin huumoriklippejä tehtailevat ystävykset Anthony Padilla ja Ian Hecox. Parivaljakolta on tullut kesällä julki myös Smosh: The Movie -elokuva.

Fine Brothersin Benny ja Rafi Fine ovat kuvanneet ihmisten reaktioita eri tilanteissa – heidän katsellessa mm. PewDiePien ja Nicki Minajin videoita.

4. Lindsey Stirling: 5,25 miljoonaa euroa

Lindsey Stirling soittaa viulua ja tanssii samalla. Stirling alkoi ladata vuonna 2007 videoita itsestään esiintymässä, kun hän ei saanut sopimusta suuresta levy-yhtiöstä. Ja videosuosiota on riittänyt. Nyt levy-yhtiöt taistelevat hänestä, mutta Stirling ei enää ole kiinnostunut niistä.

Voit selata lisää kärkilistalle päässeitä YouTube-esiintyjiä Forbesin sivuilta.

Lue myös:

    Uusimmat