Tässä on suomalaisten unelmahuvila – katso upeat kuvat!

Lappeenrannan loma-asuntomessujen yleisön suosikiksi nousi näyttävä Villa Adele. Kolmikerroksinen, näyttävä huvila on osoitus siitä, että suomalainen mökkikulttuuri on murroksessa – enää ei unelmoida mummonmökistä, vaan halutaan ylellistä loma-asumista.

Lappeenrannan loma-asuntomessujen yleisösuosikki on valittu. Näyttävä Villa Adele on ylellinen, kolmikerroksinen lomakoti, joka on kaukana perinteisestä suomalaisesta kesämökistä.

Ylin kerros on varattu vain vanhempien käyttöön ja näyttävien näkymien lisäksi sieltä löytyy oma kylpyhuone vanhempien käyttöön. Alimmasta kerroksesta löytyvä saunallinen spa on näyttävä kokonaisuus.

Sisustussuunnittelun tehnyt Tarja Tarima kertoo, että ylellinen spa-tunnelma on nyt erityisen suosittua. Hän onkin huomannut selkeän muutoksen suomalaisissa kylpyhuoneissa kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana.

– Se ei ole enää vain pakollinen peseytymispaikka, vaan oleskelutila, johon halutaan panostaa ja jota sisustetaan, Tarima kertoo.

Keskimmäinen kerros on perheen yhteistä oleskelua varten ja sieltä löytyvät myös lapsille sisustetut huoneet. Niiden suunnittelusta on vastannut Virkkukoukkunen-lastenliike.

Hannele Lampela/ MTV3

Kuvat: Zach Stovall/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja