Tässä ne ovat: Internetin oudoimmat niksivideot!

Internet on pullollaan arjen askareita helpottavia neuvoja ja vinkkejä, mutta mukaan mahtuu myös varsin erikoista materiaalia. Vai mitä sanotte kotona suoritetusta leikkauksesta tai limsapullosta valmistetusta vara-avaimesta?

Videonjakopalvelu Youtube on täynnä mitä erikoisempia videoita, sillä kuka tahansa voi lisätä palveluun omaa materiaaliaan. Tee se itse -videot ovat kuitenkin sen hurjimmasta päästä, mukana kun on arjen askareita helpottavien niksien lisäksi myös varsin vaarallisia ja mitä oudoimpia tee se itse -videoita.

Nämä katsottuasi Marttakerhon vinkit ja perinteiset sukkahousuniksit tuntuvat varsin mielikuvituksettomilta.

Tee limsapullosta vara-avain

Ovatko lapset taas hukanneet vara-avaimenne? Tämä video opastaa, miten voit itse tehdä sellaisen limsapullosta. Ajatus voi tuntua kaukaa haetulta, mutta tämä yllättävän kekseliäs niksi saattaisi jopa toimia käytännössä.

Unohda lääkäri - leikkaa itse itsesi kotisohvalla

Tämä hurja video kertoo paljon Amerikan huonosta terveydenhuollosta. Pätkässä ei näytetä itse leikkausta, vaan kerrotaan, miten se mahdollisesti tapahtuisi. On sanomattakin selvää, ettei tätä kannata kokeilla kotona, eikä videon todenperäisyyteen ole syytä luottaa. Youtubesta löytyy myös useita kotona suoritettuja leikkauksia videoituna. Emme suosittele pätkää herkimmille katsojille.

Erikoisen videon näet Youtube-palvelusta.

Huijaa olevasi hyvännäköinen - katso video

Yksi erikoisimmista videoista kulkee otsikolla Näin huijaat ihmiset luulemaan, että olet hyvännäköinen. Nuoren naisen laatimassa opetusvideossa kerrotaan humoristiseen sävyyn, miten ulkonäköään voi muokata, jos ei ole sattunut syntymään kaunottareksi.

Tee se itse -drag-meikki

Haaveiletko drag-artistin urasta? Älä turhaan maksa meikkikurssista, vaan tutustu tähän opetusvideoon, joka on kerännyt jo lähes kaksi miljoonaa katselukertaa.

Lähde: Youtube.com

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja