Mainos

Tässä he ovat – tutustu Pikku-Roopeen ja Pikku-Erkkuun!

Huuman lauantaina nähtävässä ensimmäisessä suorassa lähetyksessä katsojille esitellään myös Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin miniversiot Pikku-Roope ja Pikku-Erkku.

Huuman ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla tänä lauantaina 14.9. kello 19.30 alkaen. Luvassa on hengästyttävä puolitoistatuntinen täynnä uskomattomia yllätyksiä ja kiinnostavia vieraita. Lauantaina alkavan ohjelman eri osioissa nähdään Ali Jahangiri, Jukka Hildén, Jannika B, Janne Kataja ja monia muita.

Ohjelman juontajina toimivat Roope Salminen, Ernest Lawson sekä Jenni Kokander, ja lauantaina katsojille esitellään myös heitä ohjelmassa auttavat ja monessa mukana olevat Pikku-Roope ja Pikku-Erkku.

Pikku-Roope

Lokakuussa 12 vuotta täyttävä Leevi on vauhdikas tamperelainen. Hän rakastaa esiintymistä ja teatteri onkin tärkeä harrastus. Muu vapaa-aika menee tubettaessa ja jalkapalloa pelatessa.

Pikku-Erkku

Owen, 11, asuu Espoossa. Hän on fanaattinen jalkapallon seuraaja ja lahjakas pelaaja. Owen pitää myös nippelitiedon keräämisestä ja paneutuu vapaa-ajalla mielellään tietokirjoihin ja kirjallisuuteen.

0:27

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin 14.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja