Huuma palaa televisioon! Tästä ohjelmassa on kyse

Lauantai-illan huuma saa aivan uuden merkityksen, kun yllätyksellinen, nopeatempoinen ja odotettu koko perheen viihdeohjelma Huuma starttaa MTV3-kanavalla

Iloinen ja yllättävä viihdeohjelma Huuma saapuu syksyllä MTV3-kanavalle. Ohjelma perustuu brittiläiseen formaattiin, ja sen juontajina nähdään Ernest Lawson, Roope Salminen ja Jenni Kokander.

Huuman liveshow'ssa voi tapahtua ihan mitä tahansa, missä tahansa ja kenelle tahansa  

Huuma perustuu ITV:n viihdeformaattiin Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway, jota on tehty Iso-Britanniassa jo 15 supersuosittua kautta. Jokainen Huuman jakso on erilainen ja koostuu monista osioista. Muun muassa julkisuudesta tutut Mikael Forssell, Arttu Wiskari, Pekka Pouta ja Tuure Boelius yllätetään Huuman Superyllätyksessä, ja kesän aikana myös tavisyllätyksiä on kuvattu eri puolilla Suomea. Janne Katajalla on Huumassa oma visailukisailuosio nimeltä Kolikolla Kyytiin, Tonni Taskuun!

Jokaisessa jaksossa joku onnellinen pääsee pelaamaan suoraan lähetykseen kuudestatoista eri palkinnosta koostuvasta Jättipotista. Lisäksi palkintoja voi voittaa tulemalla studioyleisöön, kotoa käsin tai vaikkapa kauppareissulla. Syksyllä etsitään myös sohvaa ympäri Suomen ja seurataan huikean jännittävää fiktiivistä rikosmysteeriä, jossa suomalainen supertähti joutuu rikoksen uhriksi. Kuka, mitä ja miksi? Se selviää syksyn aikana.

Jenni Kokander

Komediennekuningatar Jenni Kokander nähtiin viimeisimmällä Putous-kaudella Kari Tolkkuna ja näyttelijä muistetaan myös muun muassa Risto Räppääjä -elokuvasta ja Makumuistoja-ohjelmasta. Lokakuussa ensi-iltaan tulevassa Fingerpori-komediaelokuvassa Kokander tekee Rivo-Riitan roolin.

Ernest Lawson

Erilaisia TV-töitä, juonto- ja hahmokeikkoja tekevä näyttelijä Ernest Lawson voitti viimeisimmän Putous-kauden Pentti Olavi Liitikko -sketsihahmollaan. Hän nauttii työstään, isyydestä ja arjesta perheensä kanssa. Ensi keväänä Lawson tuomaroi suomalaisia kykyjä MTV3-kanavan Got Talent -tuomaristossa.

Roope Salminen

Lauantai-iltojen suvereeni ja suosittu viihdeisäntä Roope Salminen tunnetaan artistina, näyttelijänä ja juontajana. Naurun ja iloisen meiningin mestari on tuttu Putouksesta, Myyrästä ja Älä jäädy- ja Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmista ja hänet tunnetaan myös improammattilaisena. Salminen tekee myös musiikkia ja keikkailee Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa.

Huuma on nähty Suomessa aiemmin vuosina 2005–2009. Tuolloin ohjelmaa juonsivat Lorenz Backman, Jaakko Saariluoma ja Niina Backman (os. Herala).

Huuma MTV3-kanavalla syksyllä lauantaisin klo 19.30 alkaen 14.9.

Lue myös:

    Uusimmat