Tässä älypuhelimessa näyttöä on koko etupuoli – salaisuutena liukurakenne

Reunuksettomilla älypuhelimilla on tähän menessä tarkoitettu oikeammin laitetta, jonka näytönreunukset ovat ohuet. Oikeasti reunuksetonta uutuutta ei välttämättä tarvitse odotella enää pitkään, ainakaan mikäli Doogee Mix 4:n prototyyppi ikinä pääsee markkinoille asti.

Android Authority kertoo Doogee Mix 4 -älypuhelimesta, jonka näyttö-runkosuhde olisi huikea 97 prosenttia. Salaisuutena tähän on liukurakenne, jonka avulla etukamera, erinäiset sensorit ja kuuloke saadaan piilotettua näytön alle, mutta niin ikään liu’utettua esiin aina tarvittaessa.

Liukurakenteensa vuoksi Doogee Mix 4 koostuu ikään kuin kahdesta kerroksesta, joista ylin on käytännössä pelkkää näyttöä. Sormenjälkilukija on upotettu viimeisimmän trendin mukaisesti kosketusnäyttöön, ja toimii tämän hetken tietojen mukaan laajahkolla alueella näytön alaosassa. Mikäli prototyyppi ikinä ehtii markkinoille, voidaan sen odottaa sisältävän Snapdragon-järjestelmäpiirin ja maksavan alle 500 euroa. Lisäksi näytön koko on ainakin prototyyppipuhelimessa kuusi tuumaa.

Artikkelin lopusta löytyvällä videolla YouTube-käyttäjä Mrwhosetheboss kokeilee Doogee Mix 4:ää. Puhelin vaikuttaa ainakin kauempaa katsottuna kestävältä ja laadukkaalta, mutta liukurakenne saattaisi silti johtaa ongelmiin pidemmällä aikavälillä. Lisäksi se, että aina selfiekuvausta tai puhelua aloiteltaessa olisi tarvittava koneisto liu’utettava esiin erikseen, ei varmasti olisi kaikkien mieleen.

Kiinalaisen Doogeen Mix 4 -älypuhelinta voidaan kenties odotella julkaistavaksi jo kuluvan vuoden loppupuolella, mutta yhtä lailla on mahdollista, että valmista laitetta ei ikinä nähdä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja