Tässä 10 autoa, joiden hankinta kaduttaa eniten – listalla suomalaisillekin tuttu Mersu

0:41

Ohhoh! Katso videolta: Tesla-kuski hyppäsi pelkääjän paikalle!

Yhdysvaltalainen kuluttajatutkimuksia tekevä Consumer Reports keräsi yli puolelta miljoonalta auton ostajalta kokemuksia, mihin automalleihin ihmiset ovat olleet vähiten tyytyväisiä.

Listalla on paljon amerikkalaismerkkejä, mutta myös suomalaisille tuttuja autoja löytyy.

Tyypillisesti ihmiset ovat olleet tyytymättömiä automallien muotoiluun, sisustukseen sekä jäykkään ja kankeaan ajokokemukseen.

Näihin autoihin ihmiset ovat olleet tyytymättömimpiä

Dodge Grand Caravan

Automalli on edullinen, mutta muotoilultaan se on vanha. Toisen rivin istuimet ovat ohuita, matalia ja epämiellyttäviä. Vaikka auton moottori on tehokas, se kuluttaa paljon polttoainetta.

Fiat 500

Ajaminen on töyssyistä ja matkustamo äänekäs. Jotkut auton ostaneet kokevat, että ratti on liian kaukana ja ajoasento on hankala. Lisäksi miinusta keräävät ahtaat takapenkit, jonne on vaikea päästä. Myöskään auton minimaalinen tavaratila ei kerää kehuja.

Ford Transit Connect

Laatikkomalliseen ja korkeaan autoon mahtuu istumaan viidestä seitsemään ihmistä. Asiakkaat ovat kuitenkin kritisoineet sitä, ettei matkustajille löydy kuitenkaan enempää tilaa.

Negatiivisia huomioita keräävät myös hankalasti kokoon taitettavat istuimet, nuukat vakiovarusteet, vaatimaton sisustus ja heikko moottori.

Infiniti QX60

Raportin mukaan autolla on miellyttävä ajaa, mutta ohjattavuus on huonoa. Ajo tuntuu sohjoiselta.

Dodge Journey

Miinusta keräävät auton sisäverhoilu, ketteryyden puute ja todella huono polttoainekulutus. Lisäksi automalli on pärjännyt heikosti törmäystesteissä.

Nissan Versa Sedan

Kuluttajat ovat olleet tyytymättömiä halpaan sisustukseen ja äänekkääseen moottoriin. Moottori kohisee voimakkaasti, kun autolla kiihdyttää. Lisäksi ajamisen kerrotaan olevan jäykkää.

Chevrolet Trax

Miinusta keräävät auton matkustamo, joka on kapea, ahdas ja tavallinen. Moottorin ääni kuuluu voimakkaana ja autolla on jäykkä ajaa.

Acura ILX

Autolla ajaessa tieliikenteen melu on jatkuvaa sekä vaihteiston vaihtaminen epämiellyttävää.

Nissan Sentra

Ostajien mukaan Nissan Sentran antama kyyti on jäykkä. Lisäksi ajokokemus on tylsä ja iloton. Auton kiihtyvyys on luokkansa hitain ja ohjaamo on kapea.

Mercedes-Benz GLA

Asiakkaiden mukaan seitsemänlovinen kaksoiskytkinautomaatti on tuntumaltaan karkea, eikä tuota tehoa tasaisesti. Tämä saa Mercedes-Benz GLA:n tuntumaan aluksi laiskalta, mutta lopulta tehoa kyllä löytyy.

GLA on myös tuttu näky Suomen teillä.

​​​​​​​Lähde:Consumer Reports

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja