Mainos

Tasoristeysturma Mikkelin lähellä

Henkilöauton kuljettaja on kuollut auton ja IC-junan törmäyksessä Mikkelin eteläpuolella. Onnettomuus sattui Tokeron tasoristeyksessä noin kello 6.45. Henkilöauto jäi toistaiseksi tuntemattomasta syystä Iisalmesta Helsinkiin matkalla olleen IC-junan alle Tokeron tasoristeyksessä Vuolingon ja Otavan välillä. Auto jäi veturin alle jumiin.

VR:n liikenteenohjauksen alustavien tietojen mukaan puolipuomein vartioidun tasoristeyksen puomit toimivat normaalisti. Onnettomuuden syy selviää poliisitutkimuksissa. Junan matkustajat oli varustauduttu kuljettamaan onnettomuuspaikalta linja-autoilla. Pelastuslaitos sai kuitenkin paikan raivatuksi ennen bussien saapumista, joten juna pääsi jatkamaan matkaansa 85 minuuttia myöhässä.

-Veturissa on jonkun verran vaurioita, mutta se saatiin niin paljon kuntoon, että sillä pystytään tulemaan Kouvolaan asti. Siinä vaihtuisi veturi muutenkin, Timo Hämäläinen VR:n pääkonttorin liikenteenohjauksesta kertoi. Aikataulun mukaan juna saapuisi Helsinkiin 9.54. Tällä tietoa se on noin 85 minuuttia aikataulusta myöhässä ja saapuu Helsinkiin 11:n jälkeen, ellei matkalla satu uutta ongelmaa, Hämäläinen arvioi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.