Tarkkasilmäiset fanit bongasivat virheen Clueless-teiniklassikossa – huomasitko, mikä on vialla?

Yli 20 vuotta sitten julkaistu kaikkien teinielokuvien äiti nauttii edelleen kulttisuosiota.

Yllätyshitiksi ja ikoniseksi kuvaukseksi 1990-luvun teini-iästä noussut Clueless-elokuva on noussut taas otsikoihin. Vuonna 1995 ensi-illassa olleen elokuvan päärooleissa nähtiin muun muassa Alicia Silverstone, Brittany Murphy sekä Stacey Dash.

Nyt fanit ovat huomanneet elokuvanteossa tapahtuneen kämmin, joka koskee Silverstonen roolihahmoa Cher Horowitzia, uutisoi brittilehti Mirror.

Elokuvan alussa hahmo esittelee itsensä Cher Horowitsina, mutta tämä nimi ei vaikuta olleen hahmon alkuperäinen nimisuunnitelma. Joissakin kohtauksissa näkyy nimittäin, kuinka Cherin sukunimi onkin Hamilton ja elokuvantekijät ovat unohtaneet vaihtaa vanhan nimen pois lopullisesta versiosta.

Hamilton-nimi näkyy muun muassa kohtauksessa, jossa Cherin isä käy läpi tyttärensä todistusta. Nimen kohdalla lukee Horowitzin sijaan Hamilton.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin nimi Hamilton esiintyy muun muassa Cherin isälle Melvinille osoitetussa kirjeessä.

Vaikka nimikämmiä ei olekaan tunnustettu elokuvantekijöiden taholta, ovat fanit esittäneet omia arvauksiaan nimenvaihdon syyksi. Erään teorian mukaan Hamilton-sukunimi ei olisi ollut kyllin sopiva Cherin kuplivan sosiaaliseen luonteeseen, kirjoittaa Mirror.

Lue myös:

    Uusimmat