Tarja Halonen kertoo, mitä olisi tehnyt äitinä toisin: "Kai minun olisi pitänyt olla..."

17:19
Tarja Halonen SuomiAreenan vieraana.

Tarja Halonen vieraili SuomiAreenan lavalla keskustelemassa muun muassa suomalaisperheiden nykytilasta.

Entinen Suomen tasavallan presidentti Tarja Halonen osallistui Nina Rahkolan ja Kirsi Alm-SiiranStudio-keskusteluohjelman SuomiAreena-versioon.

Vierailussaan Halonen pureutui muun muassa suomalaisiin perhemalleihin, joita nykyään on moneen lähtöön. Halonen halusi painottaa, että lapset on tultava ensin, oli perhe minkä mallinen tahansa.

Entiseltä tasavallan presidentiltä kysyttiin, mitä hän tekisi äitinä toisin, jos nyt jälkikäteen voisi jotain muuttaa.

– Kai minun olisi pitänyt olla vähemmän kiireinen, vaikka lapset suhtautuivat aina mahdolliseen eduskunnasta putoamiseen sillä tavalla, että meinaatko, että olisit ainoastaan täällä kotona? Halonen sanaili. 

– Aikuisena muotoilivat kauniisti, että sinulla on sen verran dominoiva luonne, että pienempikin riittää, hän jatkoi, hauskuuttaen yleisöä.

Tämän jälkeen Halonen palasi kuitenkin vakavammalle linjalle ja painotti vanhemmuuden kanssa painiville ihmisille, että itselleen on osattava olla armollinen ja muistettava, että he riittävät sellaisina kuin ovat.

– Vakavasti sanottuna minulla oli se sama ongelma, mikä äideillä ja isillä on tänä päivänä, aina ei tunnu siltä, että riittää. Hyvä ohjenuora on olla armollinen itselleen, Halonen totesi.

Katso Halosen Studio-vierailu kokonaisuudessaan yltä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja