Tappio sai Patrik Laineen raivostumaan totaalisesti – suomalaistähti riehui hurjana vaihtopenkillä

Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets hävisi perjantaina Minnesota Wildille lukemin 2-4. Tappio sai nuoren suomalaistähden kiehumaan raivosta.

Laine vastasi ottelun ensimmäisestä maalista, kun hän latoi Tyler Myersin laukauksesta syntyneen irtokiekon reppuun avauserässä. Nikolaj Ehlers lisäsi vieraiden johtoa toisessa erässä ylivoimalla.

Winnipegin johto suli kuitenkin karusti päätöserässä, johon Minnesota tuli aivan toisenlaisella ilmeellä. Isännät iskivät neljä maalia Winnipegin verkkoon. Karu tappio sai Laineen sulakkeet palamaan.

NHL julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa Laine lyö mailaansa säpäleiksi vaihtoaition reunaan taiston tauottua.

– Yleinen ongelma, julkaisun yhteydessä kirjoitetaan.