Tappio sai Huuhkajien kapteenin ilmeen vakavaksi – "Todella pettynyt olo"

3:47
Perjantaiaamun Tulosruudussa kerrottiin Huuhkajien otteista Kansojen liigan avauksessa.

– Totta kai on todella pettynyt olo. Häviäminen ei ole ikinä hauskaa, joukkueen kapteeni Tim Sparv sanoi ottelun jälkeen.

Kolmella topparilla pelanneen Suomen esitys oli puolustussuuntaan mukiinmenevä. Hyökkäyssuuntaan pelaamissa oli petrattavaa.

Yhden huippupaikan Huuhkajat loi, kun Leo Väisänen jatkoi pallon toisen puoliajan alussa kulmapotkutilanteessa tolppaan. Ei Walesillakaan loistopaikkoja juuri ollut, mutta Kieffer Mooren ohjaus noin kymmenen minuuttia ennen loppua toi voiton.

– Ei tämä ollut toivottu startti. Puolustussuuntaan homma toimi ihan hyvin, ja käänsimme kakkospalloja aika hyvällä prosentilla itsellemme. Emme päässeet antamaan linjoja puhkovia syöttöjä tarpeeksi, maalivahti Lukas Hradecky tiivisti ja osui arviossaan oikeaan.

Päävalmentaja Markku Kanerva jakoi Hradeckyn näkemyksen.

– Toki toivoin, että maalipaikkoja olisi ollut enemmän. Täytyy aina huomioida myös vastustajan taso. Kyllä tämä jäi maalipaikkojen osalta molemmilta vähän vajaaksi. Molemmat joukkueet puolustivat hyvin. Valitettavasti yksi huonosti puolustettu tilanne ratkaisi tämän pelin. Oli meilläkin erikoistilanteessa eli kulmassa aikamoinen avopaikka, Kanerva sanoi.

Suomi jatkaa Kansojen liigan urakkaansa sunnuntaina Dublinissa, jossa se kohtaa vieraskentällä Irlannin.

– Paljon hyvää, jotain huonoakin ja parannetaan Irlannissa, Hradecky summasi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja