Tapparalta hylättiin tasoitusmaali – Jukka Rautakorpi kritisoi tilannehuonetta: "Tästä häviää aitous, menee kohta insinöörien touhuksi"

Videotuomaroinnille kritiikkiä Rautakorvelta: Jääkiekko on mennyt ihan tekniseksi touhuksi 5:40
Pääkuvan videolla Jukka Rautakorven koko haastattelu!

Tampereen Tapparan kausi jatkuu pronssiottelussa, kun HPK eteni finaaleihin otteluvoitoin 4-2. Kuudennen välieräottelun jälkeen Jukka Rautakorpi avasi sanaisen arkkunsa. 

Kuudennen ottelun puhuttavimmat tilanteet olivat kaksi Tapparan maalin hylkäystä.

Avauserässä Tomas Zaborsky ohjasi kädellään kiekon maaliin, joka hylättiin videotarkistuksen jälkeen. Päätöserässä Tapparan Valtteri Kemiläinen tykitti 3-3-tasoitusmaalin, mutta tämäkin osuma hylättiin. 

Tuomarit katsoivat Matti Järvisen häirinneen HPK-vahti Emil Larmin torjuntatyöskentelyä.

– Suomalainen jääkiekko kärsi aika voimakkaasti eilen Espoossa ja tänään meidän joukkueemme. Tämä menee tekniseksi touhuksi ja järjestelmä on tällä hetkellä hyvin sattumanvarainen ja tulkinnan varainen. En ota pois Kerhon ottelusarjan voittamista, mutta tällä hetkellä tulee niin paljon jossiteltavaa, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi puhisi MTV Urheilulle ja jatkoi:

– Se oli kuitenkin tällainen hipaisu ja maalihan syntyi puhtaasti maskin kautta. Veskari ei nähnyt kiekkoa, eikä se vaikuttanut millään tavalla hänen torjuntatyöskentelyynsä.

Liigaan tuli täksi kaudeksi uutuus, kun epäselviä tilanteita tarkistetaan Pasilan tilannehuoneesta. Uudistus on herättänyt kauden aikana kehuja ja kritiikkiä. 

– Tämä on mennyt tällaiseksi, että pelien jälkeen tulee tekstiviestejä tilannehuoneelta ja seuraavana päivänä ( Jyri) Rönn kirjoittelee sähköpostiviestejä maaleista, niin tämä peli on mennyt vähän siihen, että tämä ei koskaan lopu tähän. Se johtuu jossittelusta, Rautakorpi kertoi ja jatkoi: 

– Järjestelmä menee tällä hetkellä väärään suuntaan, tästä häviää aitous ja tämä menee kohta insinöörien touhuksi.

Tappara kohtaa pronssiottelussa Helsingin IFK:n.

Katso pääkuvan videolta Jukka Rautakorven koko haastattelu!

 

Lue myös:

    Uusimmat