0-4! Tyler Morley iskee ylivoimalla illan toisen osumansa 1:02
Tapparan Tyler Morley iskee ottelun toisen maalinsa.

Tappara ei jättänyt mitään sattuman varaan CHL-avauksessaan Eisbären Berliniä vastaan.

Keskushyökkääjä Tyler Morley, 29, pelasi Tapparassa edelliskaudella ja palasi yhden Ruotsin vuoden jälkeen samaan seuraan. Hän näyttää olevan enemmän kuin tervetullut vahvistus.

Morley oli Tapparan ykköshahmo (2+1), kun Eisbären kaatui F-lohkon ottelussa 6–1.

Hyvien tehojen lisäksi Morley loisti muutenkin. Hän voitti aloituksista peräti 70,59 prosenttia.

Ei ihan suurin voitto

Eikä muidenkaan pelaajien otteissa ollut valittamista. Tappara otti luulot pois toisessa erässä iskemällä viisi maalia

Matthew White rikkoi Christian Heljangon nollan kolmannen erän toisella minuutilla, mutta Tappara piti hyvin pelin hallussaan kavennuksen jälkeenkin. Waltteri Merelä piti eron viidessä maalissa taitavalla ohjauksellaan.

Tapparan muut maalit tekivät Petteri Puhakka, Jukka Peltola ja Anton Levtchi

Ihan suurimpaan CHL-voittoon Tappara ei yltänyt, sillä vuonna 2017 tamperelaisjoukkue kaatoi Wolfsburghin 7–1.