TPS:llä tehoton avaus – saksalaisvastustaja yllätti

0-2! TPS-vahti Karejev pudottaa kiekon ja Penguins kurittaa alivoimalla 0:58

TPS:n jatkosuunnitelmat CHL:ssä vaikeutuivat, kun Pinguins Bremerhaven nappasi voiton avausottelussa.

Bremerhaven oli ennakkoon katsoen CHL:n A-lohkon helpoin vastustaja TPS:lle, mutta illasta tuli vaikea. Bremerhaven nappasi voiton lopulta 2–1.

Saksalaisten maalivahti Brandon Maxwell pelasi erinomaisesti ja torjui 57 kertaa, mutta hänkin joutui jättämään nollahaaveet, kun TPS:n uusi ruotsalaisvahvistus Filip Sanberg kavensi 55 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

TPS:llä oli vielä hurja rynnistys lopussa. Markus Nurmella oli avopaikkakin, mutta hän nosti yli.

TPS:llä oli paljon hyviä jaksoja, mutta Bremerhaven käytti paikkansa paremmin hyväksi.

Vieraat menivät johtoon toisessa erässä Stanislav Dietzin kovalla vedolla. Eetu Liukas sai kiekon maaliin, mutta se hylättiin korkeana mailana

Bremerhavenin toinen maali oli osoitus siitä, ettei TPS:n puolustuspaketti ole vielä läheskään valmis. Nino Kinder pääsi iskemään alivoimalla riparin Andrei Karejevin taakse 45. minuutille.

TPS kohtaa seuraavaksi kotona sunnuntaina Sparta Prahan. Lohkon neljäs joukkue on ruotsalainen Växjö Lakers.

TPS kaventaa 1-2:een ottelun viimeisellä minuutilla 1:13
TPS:n tuore ruotsalaisvahvistus Filip Sandberg runnoo kavennuksen viimeisellä minuutilla.