Tappara namutteli Lukko-vahdin vaihtoon – raumalaiset tukalassa paikassa SM-liigassa

Tappara tykitti Lukko-vahti Lassi Lehtisen vaihtoon joukkueiden välisen neljännen puolivälieräottelun avauserässä.

Tappara iski kaksi maalia kolmessa minuutissa, mikä sai Lukko-luotsi Pekka Virran reagoimaan, ja Lehtisen tilalle tolppien väliin luisteli Oskari Setänen.

Tapparan illan ensimmäinen osuma oli upeaa katsottavaa. Antti Erkinjuntti katkaisi Lukon heikon syötön ja karkasi ylivoimahyökkäykseen Matti Järvisen kanssa.

Erkinjuntti syötti pelivälineen Järviselle vain saadakseen sen heti takaisin takatolpalle. Erkinjuntilla oli helppo työ naulata peliväline verkkoon.

Kolme minuuttia myöhemmin Otto Rauhala lisäsi vierailijoiden johtoa. Aaro Vidgren onnistui kuitenkin iskemään elintärkeän tasoitusmaalin Tapparan verkkoon.

Lukko on tällä hetkellä tukalassa asemassa, sillä se tarvitsee ottelusta voiton, mikäli se mielii jatkaa SM-liigakauttaan. Tappara johtaa ottelusarjaa tällä hetkellä 3-0.