Nyt pyörii lintusirkus tshekkivivahteella! HIFK saamassa oikein kunnolla kyytiä Lahdessa

Lahden Pelicans meni heti toisen erän alussa 3-0-johtoon Helsingin IFK:ta vastaan joukkueiden välisen puolivälieräsarjan viidennessä ottelussa.

Toista erää ehdittiin pelaamaan vain reilu minuutti, kun Hynek Zohorna laukoi lahtelaiset kolmen maalin karkumatkalle.

Pelicansin lupaava hyökkääjä Severi Lahtinen tarjoili osumaan upean syötön. Lahtinen syötti rystypuolelta IFK-pelaajan jalkojen välistä laidassa viilettevälle Zohornalle, joka laukoi suoraan syötöstä kiekon ohi IFK-vahdin Atte Engrenin (video pääkuvan kohdalla).

Hetkeä myöhemmin Pelicansin Juhamatti Aaltonen pelasti varman maalin, kun IFK:n Juha Jääskä riisti kiekon Pelicansin maalivahdilta Jussi Olkinuoralta, ja laukoi kiekon tyhjänä olevaa Pelicans-maalia kohti.

Aaltonen pystyi kuitenkin ohjaamaan kiekon ilmasta maalin yli, eikä kavennusmaalia syntynyt.

Pelicansin kaksi ensimmäistä maalia viimeistelivät Jordan Rowley ja Artturi Toivola.

IFK johtaa joukkueiden välistä puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 3-1 ja on voiton päässä välieräpaikasta.