Kristian Kuusela Tapparan alkutyrmäyksestä: "Ei mitään taikatemppuja"

Tappara-tähti Kristian Kuusela takoi taas kovaa jälkeä:"Ei taikatemppuja" 1:23
Kristian Kuusela puhuu Tapparan tilanteesta HIFK-voiton jälkeen.

Tapparan kapteeni Kristian Kuusela oli syystäkin tyytyväinen lauantain HIFK-Tappara-ottelun jälkeen. Tappara kampesi Helsingistä viikon kolmannen voittonsa Liigassa 3–4-lukemin.

Varsinkin ensimmäisessä erässä tamperelaiset viimeistelivät kovalla tehokkuudella. Kuusela teki ensimmäisen maalin 18 sekunnin kohdalla.

Erän jälkeen taululla komeilivat 0–3-lukemat.

– Olimme pelanneet eilen, ja valmiita pelaamaan. Ei mitään taikatemppuja, Kuusela sanoi ottelun jälkeen.

– Hyvin tulimme peliin. Ensimmäinen erä oli tosi hyvä. IFK pääsi peliin mukaan, tuli tiukka peli, mutta kestimme loppuun. Tärkeät kolme pinnaa.

Ottelu oli Tapparalle viikon kolmas. HIFK puolestaan pelasi lauantaina viikon ainoan ottelunsa. Kun lauantain ottelu Helsingissä alkoi poikkeuksellisesti jo kello 15, jäi Tapparan palautumisaika lyhyeksi.

Kuuselan mukaan se ei haitannut.

– Ei oikeastaan. Ammattipelaajan pitää pystyä kaivamaan. Kun tänne tullaan, pitää olla kova tatsi päällä.

Tappara on pienen suvantovaiheen jälkeen päässyt hyvään iskuun. Tällä viikolla joukkue on kaatanut Kärpät, Ässät ja nyt myös HIFK:n.

– Kyllä meillä on paljon hyvää meidän pelissä. Haaste on koko kuudenkymmenen minuutin pelaamisessa. Tämä viikko on ollut tosi hyvää sen kanssa, ei ole kovin montaa huonoa minuuttia tullut.

Juttu jatkuu videon jälkeen.


Joukkueensa kehityskohteita Kuusela ruoti voitto-ottelun jälkeen maltillisesti.

– Joka pelin osa-alueella on paljon parannettavaa, mutta kokonaisuutena ihan jees. En osaa erotella yhtä asiaa, mitä pitäisi parantaa.

Kuusela on pienen taantuman jälkeen hivuttanut itsensä pistepörssin kärkisijoille, vain pisteen päähän pörssikärki Julius Nättisestä. Kuusela on kirjannut pisteitä viimeisissä kymmenessä ottelussa. HIFK-ottelussa saldona oli 2+1.

– Olen tyytyväinen siihen, miten pystyn pelaamaan. Kun hyvän ja huonon pelin erotus on mahdollisimman pieni, olen siihen tyytyväinen.

Lue myös:

    Uusimmat