Tapio Suomisen rakas yllättää ostos-tv-tähtenä

Selostaja Tapio Suomisen kihlattu Ann Wikström esiintyy kesän ajan televisiossa livelähetyksissä.

Ann Wikström tunnettiin aiemmin taiteilijanimellä Charlotte Kero. Sensuelli laulaja tuli tunnetuksi elokuussa 2012, kun hänen ja Tapio Suomisen suhde tuli ilmi samalla viikolla, kun Suominen haki avioeroa. Suomisen avioeroprosessi saatiin lopullisesti päätökseen helmikuussa ja Ann ja Tapio kihlautuivat huhtikuussa.

Nyt Ann Wikström on hylännyt Kero-taiteilijanimen ja iskelmän ja palaa juurilleen rockin ja popin pariin uuden taiteilijanimen Ann Charlotten myötä. Musiikkiuran lisäksi tähti saa kesällä päivittäin hurjan määrän ruutuaikaa, sillä hän juontaa arkisin puolentoista tunnin ajan livenä ostos-tv-ohjelma Shophow’ta yhdessä Terhi Honkasalon kanssa. Aiemminkin juontajan töitä tehnyt Ann myöntää, että pitkissä livelähetyksissä on ollut omat haasteensa.

– Täytyy sanoa, että jos aikaisemmin kuvittelin valmiiden tekstien lukemisen olevan haasteellista, niin ei se kyllä enää niin ole. Olisihan se hienoa jos ainoastaan täydellisesti lausutut sanat vain poimittaisiin, tässä ollaan niin kaukana siitä, Ann nauraa hyväntuulisena lähetyksen jälkeen.

Kesäkuun viimeisellä viikolla alkanut ohjelma nähdään kesällä seitsemän viikon ajan MTV3-kanavalla arkiaamuisin. Lisää liveohjelmaa näkyy myöhemmin myös AVA-kanavan kautta.

– Jos olisin hetkeksikään pysähtynyt miettimään millainen projekti tästä tulee, niin en tiedä, olisiko jäänyt tekemättä. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että otin tämän haasteen vastaan ja haastehan tämä on.

Laulajana Ann on tottunut käyttämään ääntään ja tarkkailemaan sitä, joten juontaminen sujuu luontevasti. Toimittajien toimintaa jo aiemmin seurannut Ann kertoo saaneensa vinkkejä myös kotipuolesta.

– Tapsa on kyllä konkari, totta kai keskustelimme tästä. Tapsalla oli minulle hyviä vinkkejä ja mielelläni otan niitä vastaan.

Seitsemän viikon työputken jälkeen Ann pääsee nauttimaan Suomen kesästä vasta elokuun puolivälissä.

– Pysyttelemme pääkaupunkiseudulla, ei sen kauemmas lähdetä. Muutamia keikkoja on sovittu, mutta ne kulkevat hyvin käsi kädessä tämän kanssa.

Työntäyteinen kesä ei reipasta laulajaa haittaa, sillä hän aikoo kesän aikana ehtiä viettää myös vapaata. Vapaa-ajalla juuri Green Cardin suorittanut Ann toivoo ehtivänsä myös rentoutumaan ja tuulettumaan golfkentille ja moottoripyöräajeluille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat