Tapio Suomisen rakas: Elämä tasaantunut alun mylläkän jälkeen

Selostajalegenda Tapio Suomisen kihlattu Ann Wikström kertoo parin nauttivan yhteisestä arjesta.

Ann Wikström tunnettiin aiemmin taiteilijanimellä Charlotte Kero. Sensuelli laulaja nousi otsikoihin elokuussa 2012, kun hänen ja Tapio Suomisen suhde tuli ilmi samalla viikolla, kun Suominen haki avioeroa. Suomisen avioeroprosessi saatiin lopullisesti päätökseen helmikuussa ja Ann ja Tapio kihlautuivat huhtikuussa.

Wikström muistelee MTV3.fin haastattelussa alun mylläkkää ja toteaa suhteen rauhoittuneen ja syventyneen sähäkän alun jälkeen.

– Tuskin mikään salaisuus on, että olemme hyvin vähän aikaa toisemme tunteneet. Onhan tilanne tasaantunut alun mylläkän jälkeen. Nyt on ehkä vähän saanut keskittyä olennaisiin asioihin. Suhteemme on syventynyt, omat piirteemme ovat tulleet paremmin esiin. Tuosta lähdettiin, tässä ollaan nyt ja voi hyvänen aika kun tietäisi missä olemme vuoden kuluttua, Wikström myhäilee.

Laulaja kuvailee Suomisessa olevan useita hyviä piirteitä, joista hän pitää. Mikä sitten on ihaninta?

– Tapsa on rauhallinen. Meidän luonteemme ovat aika samantyyppisiä, Wikström miettii.

Yhdessä asuvalla kihlaparilla on yhteisiä harrastuksia, eikä Ann ole huolissaan ”kyllä se arki sieltä vielä iskee päälle” -tyylisistä varoituksista.

– Meidän arki on ihanaa, tykkään siitä erittäin paljon. Aivan turhaa tuomita arkea, pöh, arki on ihanaa. On ihanaa olla kotona ja keskittyä rauhassa asioihin. Arki toimii, olemme molemmat vähän sellaisia huolettomia huithapeleita, tai no ei niin voi sanoa, kun lusikat ovat hyvin ojennuksessa, hän nauraa.

Kihlapari ei vielä tässä vaiheessa ole tehnyt suunnitelmia häiden suhteen. Myöskään perheenlisäyksestä ei ole ollut puhetta, vaan pari nauttii rauhassa tästä hetkestä.

– Ihan rauhassa mennään, ei ole mitään lukkoon lyötyjä suunnitelmia häiden suhteen. Aihepiiri on aika käsittelemätön, että en osaa sanoa häähaaveisiin mitään, aika näyttää. Lapsista ei ole ollut puhetta. Minusta tuntuu, että meillä taitaa sillä rintamalla molemmilla olla jo pullat uunissa.

Ann Charlotte -taiteilijanimeä keikoilla käyttävä Wikstörm nähdään kesällä myös televisiossa, sillä hän juontaa arkisin MTV3 ja AVA –kanavilla puolentoista tunnin ajan livenä ostos-tv-ohjelma Shophow’ta.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat