Niklas Hagmanista eronnut Piritta Hagman iloitsee ex-miehensä saamasta huomiosta ja viesteistä: "Hänhän on ihan superihana"

Tv-juontaja ja mallikaunotar Piritta Hagman kannustaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana olevaa ex-miestään Niklas Hagmania.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana kilpaileva ex-NHL-tähti Niklas Hagman on saanut niin tuomareilta kuin katsojiltakin hyvää palautetta tanssisuorituksistaan parinsa Kia Lehmuskosken kanssa.

Mukana paikan päällä TTK-katsomossa on nähty useaan kertaan kannustava ex-vaimo Piritta Hagman ja heidän yhteiset lapsensa.

Niklas on saanut ohjelman myötä paljon yksityisviestejä ja kannustavaa palautetta katsojilta. Piritta on onnellinen ex-miehensä saamasta huomiosta.

– Suoraan sanottuna hän ansaitsee jokaisen viestin. Hänhän on ihan superihana! Piritta hehkuttaa.

Ex-parin lämpimät välit herättävät kiinnostusta. Pari erosi kaksi vuotta sitten ja asuvat edelleen lähekkäin. He jakavat myös yhteisen kodin, jossa he asuvat lastensa ja eläintensä kanssa vuoroviikoin. Piritta kertoo, että matka lämpimiin väleihin ex-miehen kanssa on ollut myös työläs.

– Olemme tehneet töitä, että olemme päässeet tähän pisteeseen. Emme hypänneet erosta suoraan tähän. Olemme kipuilleet matkan aikana terapiassa yhdessä ja erikseen.

"Emme tuo ulkopuolisia siihen kotipesään"

Moderni asumiskuvio on tehty lapsia ajatellen, jotta heidän ei tarvitsisi siirtyä kahden eri kodin välillä.

– Lasten elämän ei kuulu järkkyä niin paljon. Me olemme vastuussa siitä, että me rakennamme erikseen elämät ja annetaan lasten olla paikoillaan, Piritta kertoo.

Uudet mahdolliset suhteet pidetään erillään lapsista.

– Oletusarvo on, että me emme tuo ulkopuolisia siihen kotipesään. Molemmilla on mahdollisesti myös omat elämänsä.

Piritta kertoo käyneensä miesten kanssa kahvilatapaamisilla, mutta ei ole tällä hetkellä valmis vakavaan parisuhteeseen.

– Kahvilla käyminen ei ole kynnys kysymys, mutta se, että suunnistaisin kohti vakavaa parisuhdetta, tuntuu todella haasteelliselta.

"Yleensä miehillä on vain tapana sekoittaa pakkaa"

Uuden parisuhteen löytyminen nettisovelluksen kautta ei myöskään ole Pirittalle mieluista ulkonäköpaineiden vuoksi.

– Minulle on jäänyt trauma siitä, kun aikoinaan arvuutettiin ulkonäön kautta. Minulla on sellainen olo, etten haluaa, että kukaan valitsee minua kuvien takia. Olen myös oppinut matkan varrella, että tosi usein ihmisillä on ihan väärä kuva minusta. Olen niin paljon muuta. En tiedä, miten saan sen välittymään.

Muutenkin hänen elämässään kaikki on nyt viimein paikoillaan, joten aikaa uudelle kumppanille ei ole.

– Meillä on niin hyvä fiilis kotona, jotenkin sen sekoittaminen tuntuu haastavalta. Yleensä miehillä on vain tapana sekoittaa pakkaa, Hagman naurahtaa.

Meneekö elämä ex-miehen kanssa jopa niin hyvin, että Piritta voisi harkita yhteen palaamista?

– Elämästä ei koskaan tiedä, mutta samaan aikaan yhteenpaluu ei ole se, mistä keskustelemme aktiivisesti. Meillä on niin hyvä just nyt tällä hetkellä. Nautitaan olla perheenä yhdessä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat