Tapetun rikollispomon leski illan Rikospaikassa miehensä murhaajasta: ”En vihaa, mutta säälin sitä"

Tapetun rikollispomon leski illan Rikospaikassa miehensä murhasta: ”Se oli järjetön teko" 0:31

– Mun mielestä se on aivan järjetön teko, enkä näe mitään motiivia sille, Satu Andersson sanoo aviomiehensä väkivaltaisesta kuolemasta illan Rikospaikka-ohjelmassa.

Satu Anderssonin mies Raimo Andersson tapettiin huhtikuussa heidän kotonaan Vantaalla. Volkan Ünsalin murhasta elinkautista istunut Andersson oli vankilomalla.

Tappaminen kesti pitkään ja oli poikkeuksellisen väkivaltainen. Teko tallentui ainakin osin talon valvontakameroihin.

Rikoksesta epäillään Veli-Matti Huohvanaista. Juttua ei ole vielä puitu oikeudessa, koska Huohvanainen passitettiin mielentilatutkimukseen. Huohvanainen ei ole osannut sanoa kuulusteluissa teolle motiivia.

– Täytyy sanoa, että mä en kuitenkaan vihaa sitä, mutta mä säälin sitä, Satu Andersson sanoo Metsuri-lempinimellä tunnetusta Huohvanaisesta.

Huohvanainen vapautui 2015 istuttuaan elinkautisen vuonna 1999 tekemistään kolmesta murhasta.

Satu Andersson istuu tällä hetkellä tutkintavankina Turun vankilassa Saramäessä. Hän odottaa tuomiota huumerikoksista. Syyttäjän mukaan Andersson johti viiden amfetamiinikilon huumekoplaa. Satu Andersson on kiistänyt tämän.

Illan Rikospaikassa Satu Andersson kertoo rikostaustastaan. Haastattelussa käsitellään myös rikollisryhmä M.O.R.E.:n syntyä ja uudestaan tutkintaan otettua Volkan Ünsalin murhaa.

Rikospaikka keskiviikkoisin 22.35 MTV3 

Lue myös:

    Uusimmat