Tapaninvainion raa'asta henkirikoksesta epäillyt vangittiin: Murhasta epäilty 28-vuotias nainen kyynelehti oikeudessa nenäliina kädessään

3:54
MTV paikalla oikeudessa: Tapaninvainion roskissurmaajat vangittiin – tämä 40-vuotiaan miehen murhasta tiedetään.

Helsingin Tapaninvainiossa viikonloppuna tapahtuneesta henkirikoksesta epäillään alle kolmekymppisiä miestä ja naista. Helsingin käräjäoikeus vangitsi heidät tänä aamuna.

Ensimmäisenä aamulla oli 28-vuotiaan naisen vangitsemiskäsittely. Oikeus vangitsi hänet todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Teko tapahtui viime perjantain ja lauantain välisenä aikana.

Nainen oli pukeutunut oikeuteen Rikosseuraamuslaitokseen siniseen haalarin. Hän nyyhkytti oikeudessa ja piteli kädessään nenäliinaa.

Oikeussalissa ei saanut lainkaan kuvata.

Mies käyttäytyi rauhallisesti

Toisen murhasta epäilllyn, 27-vuotiaan miehen vangitsemiskäsittely alkoi ennen kymmentä. Niin ikään vankihaalariin pukeutunut mies vaikutti rauhalliselta saliin saapuessaan. 

Käräjäoikeus vangitsi myös miehen todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Rauhalliselta pientaloalueelta Tapaninvainiosta löydettiin viime viikonlopun aikana 40-vuotiaan miehen ruumis. Vainaja oli jäteastiassa.

Asia tuli poliisin tietoon, kun naapurit ilmoittivat löytäneensä roskiksesta yllättäen maton ja patjan sekä verijälkiä. Paikalle saapuneet poliisit totesivat, että roskalaatikossa on ruumis ja kärräsivät roskalaatikon tarkempiin tutkimuksiin.

Ruumis oli siis laitettu sivullisten naapurien roskalaatikkoon. Roskalaatikon omistajilla ei ole tekemistä rikosepäilyn kanssa. Epäilty henkirikos kuitenkin MTV Uutisten tietojen perusteella tapahtui aivan roskalaatikon lähistöllä sijaitsevassa asunnossa.

Murhasta epäillyt 27-vuotias mies ja 28-vuotias nainen otettiin kiinni Pohjois-Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja