Tanssin superäidit -ohjelmasta tuttu Kelly Hyland sairastui rintasyöpään

Kelly Hyland kertoo sairastumisestaan E! Newsille.

Tanssin superäidit -tv-sarjasta tuttu Kelly Hyland, 53, kertoo E! Newsille sairastuneensa nopeasti etenevään rintasyöpään. Hän kertoo lehdelle hakeutuneensa tutkimuksiin rajun laihtumisen sekä rinnastaan löytyneen kyhmyn vuoksi.

Varasin ajan mammografiaan. Olin juuri käynyt mammografiassa kahdeksan kuukautta aikaisemmin, ja tulokset olivat puhtaat, hän kertoo.

Nyttemmin tehdyt mammografia sekä ultraäänitutkimus kuitenkin paljastivat kasvaimen Hylandin rinnasta. Koepalan avulla selvisi, että kasvain on pahanlaatuinen, ja että Hyland sairastaa rintasyövän nopeasti etenevää muotoa. 

– Puhtaat tulokset muuttuivat pahanlaatuiseksi kasvaimeksi kahdeksassa kuukaudessa. Olin järkyttynyt, että se oli kasvanut niin nopeasti, ja pelkäsin taistelua, jonka tiesin kohtaavani, Hyland kertoo E! Newsille.

Hylandin syöpää hoidetaan parhaillaan kemoterapialla, jonka jälkeen edessä ovat sädehoito, leikkaus ja lukuisia muita hoitomuotoja. 

Hyland haluaa muistuttaa, kuinka tärkeää omien rintojen tutkiminen säännöllisin väliajoin on.

Hyland esiintyi yhdysvaltalaisessa Tanssin superäidit -ohjelmassa yhdessä tytärtensä Brooke Hylandin, 26, ja Paige Hylandin, 23, kanssa. Ohjelmaa esitettiin yhdeksän tuotantokauden verran vuosina 2011–2019.

Lue myös:

    Uusimmat