Katso lähetys tilaisuudesta: Tanssii Tähtien Kanssa -parit julkistettiin

Katso suora lähetys, jossa selviää, ketkä julkisuudesta tutut tähdet nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tulevana syksynä!

Tanssin taikaa on luvassa jo 12. kerran, kun uudet tähtiparit paljastavat koko Suomen kansalle kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin. 

Katso lähetys ohjelman pressitilaisuudesta artikkelin yltä!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään syksyllä 2019 Veronica Verho ja Jani Rasimus, Mika Poutala ja Ansku Bergström, Eini ja Sami Helenius, Olli Herman ja Katri Mäkinen, Jannika B ja Aleksi Seppänen, Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, Laura Lepistö ja Marko Keränen, Mikael Jungner ja Saana Akiola, Meeri Koutaniemi ja Matti Puro sekä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius.

Suomen suurin ja kaunein viihdeohjelma Tanssii Tähtien Kanssa keräsi viime kaudella joka lähetyksellään miljoonayleisön, ja myös tänä syksynä tanssiparketille passitetaan kymmenen julkisuudesta tuttua henkilöä tanssinopettajineen. Jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet.

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat