Tanssii Tähtien Kanssa palaa syksyllä! Mikko Leppilammella ja Vappu Pimiällä erityinen syy juhlaan

1:30
Tältä näyttää MTV:n syksyn ohjelmisto – katso, mitä on luvassa!

Viihteen megaottelija Tanssii Tähtien Kanssa palaa jälleen valaisemaan suomalaisten syysiltoja!

Tanssii Tähtien Kanssa 14. kaudella 12 eri aloilta tuttua tähteä on valmiina heittäytymään tanssin pyörteisiin ja ylittämään itsensä monin eri tavoin.

Luvassa on yllättäviä tähtioppilaita sekä mieleenpainuvia käänteitä, kun tanssiparit ottavat haltuun uuden koreografian ja tanssilajin viikko toisensa jälkeen.

Rakastetut tuomarit Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään ja kokemaan uusien tanssiparien taidonnäytteet parketilla.

Ohjelman juontavat Suomen suosituimmat juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kaksikolla on erityistä aihetta juhlaan, sillä he ovat juontaneet suosikkiohjelmaa jo pyöreät 10 kautta. 

– Kyllä siinä on aina sellainen paikka pysähtyä ja katsoa taaksepäin. Se on elämässä iso pätkä. Varmasti sitä on kiva muistella, että millaisia pullaposkia sitä oltiin silloin kun aloitettiin. TTK:sta on sittemmin tullut perhe, Leppilampi totesi Maikkarin syksyn ohjelmiston julkistamistilaisuudessa, joka järjestettiin 1.6. etänä. 

– TTK:ssa on aina jotakin uutta jo itsessään, vaikka ohjelman idea pysyy samana. Kilpailijat tuovat aina jotain uutta, mutta sen lisäksi tällä kaudella ihan oikeasti nähdään jotakin ennennäkemätöntä, Pimiä paljastaa. 

Myös Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jakso nähdään tulevana syksynä. Illan aikana kerätään tuttuun tapaan varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin 29.8. klo 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Tulevan TTK-kauden täydentää mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu.

Tanssikupla maanantaisin 30.8. alkaen mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja