Mainos

Tanskan kaasuräjähdyksessä ainekset suuronnettomuuteen

Århusissa sattuneessa kaasusäiliön räjähdyksessä loukkaantui parikymmentä ihmistä, kukaan ei kuitenkaan vakavasti. Ravintola tuhoutui räjähdyksessä täysin.

Tanska keskiosassa Århusissa tapahtui päivällä kaasuräjähdys. Tapauksessa oli kaikki ainekset suuronnettomuuteen, mutta onnekkaasti kaasusäiliön räjähdyksessä ainoastaan loukkaantui vajaat 20 ihmistä. Kenenkään vammat eivät poliisin mukaan olleet hengenvaarallisia.

Viranomaisten mukaan räjähdys tapahtui, kun raviradan ravintolan kaasusäiliö räjähti Höjbjergissä. Räjähdys oli niin voimakas, että osa ravintolan lasisista julkisivulaseista romahti. Poliisi eristi ensin alueen, koska ravintolassa oli vielä toinen kaasusäiliö, joka olisi saattanut räjähtää.

Noin tunti räjähdyksen jälkeen tapahtumapaikan eristys kuitenkin purettiin, koska tulipalo oli saatu sammutettua ja kaasusäiliö jäähdytettyä niin, ettei räjähdysvaaraa enää ollut.

Tanskan televisio kertoi silminnäkijätietoihin viitaten, että räjähdys tapahtui sen jälkeen kun auto oli peruuttanut päin kaasusäiliötä. Poliisi ei vahvistanut tietoa.

Ravintola tuhoutui räjähdyksessä täysin.

(MTV3-Ritzau-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.