Chelsea virittelee isoa yllätyshankintaa Manchester Citystä – maajoukkuetähti saatavilla alennettuun hintaan

Valioliigaseura Chelsea on luottavainen mahdollisuuksiinsa hankkia Raheem Sterling sarjan hallitsevan mestarin Manchester Cityn riveistä, uutisoi The Athletic.

Luottolähteen mukaan Sterling, 27, on tänä kesänä saatavilla alennettuun hintaan. Englannin maajoukkuetähden sopimus Etihad Stadiumilla umpeutuu vuoden kuluttua, minkä vuoksi hänet voitaisiin napata ilmaiseksi 12 kuukauden kuluttua.

Italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio sanoo kaupan olevan tehtävissä 35 miljoonan punnan hintaan. Athletic näkee siirtokorvauksen suuruuden ainoana mahdollisena esteenä yllättävän siirron toteutumiselle.

Laitahyökkääjä on tiettävästi jo kysellyt ihmisiltä, millaista elämä Chelseassa ja saksalaisluotsi Thomas Tuchelin alaisuudessa on. Lontoon Sterling tuntee hyvin, sillä hän muutti Englannin pääkaupunkiin viiden vuoden ikäisenä synnyinmaastaan Jamaikalta.

Maalit olivat Chelsealle ongelma viime kaudella, ja Sterling on osoittanut olevansa siinä suhteessa hyvä City-vuosiensa aikana. Hän on tehnyt seuralle 131 maalia 339 ottelussa.

Sterling siirtyi Cityyn Liverpoolista 44 miljoonalla punnalla heinäkuussa 2015, ja on voittanut neljä Valioliigan mestaruutta, yhden FA Cupin ja kolme liigacupia.

Lue myös:

    Uusimmat