Tanhupallo haastoi Huomenta Suomen juontajat askartelukouluun – näin syntyy hulvaton "ukki-look"

Tanhupallon askartelukoulu 7:55

Tanhupallo vieraili aamun Huomenta Suomessa ja opetti juontaja Jesse Kamrasta ja Joanna Kuvajaa askartelemaan. 

Putouksen voittanut sketsihahmo Tanhupallo (Kiti Kokkonen) opetti Huomenta Suomen juontajia Jesse Kamrasta ja Joanna Kuvajaa askartelemaan. Tanhupallo julkaisee uuden askartelukirjan ja paljasti kirjasta yhden jipon juontajille.

Pientä flunssaa poteva Tanhupallo näytti juontajille, miten ukin harmaat kulmakarvat ja parta saadaan askarreltua. "Ukki-lookiin" vaaditaan vain harmaata lankaa, teippiä ja sakset. Tanhupallon mukaan arkiseen askarteluun ei tarvitse kummempia varusteita.

– Kannattaa olla hyvät, turvalliset sakset, jotka on tylpät, sinitarraa, liimaa, teippiä, liimaa ja paperia, mutta kaikesta voi askarrella, Tanhupallo selittää.

Tanhupallo laittaa juontajat kunnolla hommiin ja kaksikko pääsee teippailemaan harmaita karvoja kasvoihinsa. Hahmo sanoo ammentavansa askarteluideat mielikuvituksensa syövereistä ja selittää, miten mielikuvitusta voi harjoitella.

– Ei katso liikaa telkkaria ja tietokonetta, vaan yrittää itse mennä omaan mieleen ja keksiä mitä tänään voisi tehdä, Tanhupallo kertoo.

Katso yllä olevalta videolta Tanhupallon kevään tunnelmia ja askartelumeininkiä.

Lue myös:

    Uusimmat