Tangokuningatar Pirita Niemenmaan tangovuosi koki kovan kolauksen: "Kun ensimmäinen keikkani peruttiin, rupesin itkemään ja masennuin"

Tangokuningatar Pirita Niemenmaalla loppuivat työt:"Itkin ja masennuin"– uusia tangokuninkaallisia ei tänä vuonna kruunata 7:43
Videolla tangokuningatar Pirita Niemenmaan haastattelu.

Pirita Niemenmaa jatkaa tangokuningattarena ensi kesään saakka. 

Pirita Niemenmaan suurin haave toteutui viime vuoden heinäkuussa, kun hänet kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuningattareksi. 

Hänen tangovuotensa koki kuitenkin kolauksen, kun hallituksen asettamat määräykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi alkoivat vaikuttaa keikkaileviin artisteihin. 

– Kun ensimmäinen keikkani peruttiin, rupesin itkemään ja masennuin, Niemenmaa kertoo MTV Uutisille. 

Suurten yleisötapahtumien kielto siirsi Seinäjoen tangomarkkinat ensi vuoteen. Niemenmaa jatkaa siis tangokuningattarena vuoden 2021 kesään saakka.

– Onhan se sinänsä etu, kun tangovuoteni olisi muutoin loppunut kesken. Olen saanut paljon onnitteluita asiasta, mutta myönnän, että en ole kuitenkaan juhlatuulella. Harmittaa todella paljon kaikkien puolesta, kun festarit ja keikat ovat peruttu. Jos positiivisesti ajattelee, niin onhan tämä historiallista. Kaksi vuotta tangokuningattarena, hän toteaa. 

Videolla Niemenmaa kertoo siitä kuinka keikkojen peruuntuminen vaikutti hänen talouteensa ja siitä kuinka hän joutui palaamaan takaisin  vanhaan työhönsä. Minkälaisena näyttäytyy tangokuningattaren tulevaisuus?

Katso koko haastattelu videolta!



Lue myös:

    Uusimmat