Tangokuningas Teemu Roivainen lupaa opetella tanssimaan – apuna tutut nimet

Tangokuningas Teemu Roivainen teki tiistaina julkisen lupauksen opetella tanssimaan tangoa. 

Tangomarkkinoiden ensikertalainen Teemu Roivainen kruunattiin viime heinäkuussa Seinäjoella tangokuninkaaksi. Ensimmäinen puolivuotinen kuninkaana on ollut Roivaiselle juuri sellaista aikaa kuin hän oli etukäteen odottanutkin. 

– Tämä on ollut älyttömän hienoa, yksi erikoisimmista puolivuotisista elämässäni. Tästä lähtee varmasti uudenlainen polku, mutta tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, mihin se johtaa. 

Roivainen kertoo ehtineensä heittää viime vuonna 132 keikkaa. 

– Niiden lisäksi on tullut istuttua studiossa, ajokilometrejä on tullut hurjat määrät ja vapaapäivinä vielä on ollut toimistotöitä, tangokuningas listaa tiukkaa työtahtiaan.

Lomaa hän on pitänyt ainoastaan yhden viikon tammikuussa. 

Tangoharjoituksia ja duettoalbumi

Roivainen nähdään luonnollisesti myös tänä heinäkuussa Tangomarkkinoiden humussa. Hän teki tiistain pressitilaisuudessa lupauksen opetella tanssimaan tangoa heinäkuuhun mennessä.

– Olen jo buukannut opettajikseni Jutta ja Sami Heleniuksen, sillä meillä oli eräs yhteinen projekti. En ole vielä ehtinyt aloittaa harjoituksia, mutta kyllä mä tästä nyt, Roiviainen lupaa. 

Tanssiammattilaiset Jutta ja Sami Helenius muistetaan molemmat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tanssiopettajina. 

Alkukevään kiirettä lisää myös levyn äänittäminen. Roiviainen julkaisee yhdessä Saara Aallon kanssa duettoalbuminen maaliskuun lopussa. 

– Levyllä on luvassa yhteistä tyyliä. Olemme tehneet 12 vuotta yhdessä keikkoja, joten meillä on selvö yhteinen sävel. Levyllä on lähinnä duettolauluja, sinfonista ja klassista lähestymistä, mutta myös pari suomenkielistä kappaletta, Roivainen kuvailee tulevaa albumia.

Teemu Roivainen ja laulaja Saara Aalto seurustelivat yhdeksän vuotta, mutta ovat nykyään vain ystäviä. Kumpikin on ylistänyt toista eri yhteyksissä.

– Olemme erittäin hyviä ystäviä ja työkavereita. Välillä ehdimme nähdä vapaa-ajallakin, mutta kummallakin on omat työkiireet, Roivainen kertoo parin väleistä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja