Tangokuningas paljastaa: Edessä ura näyttelijänä?

Vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela kertoo, että sai ensikosketuksensa oopperaan esiintymällä itse solistina. Oopperan ohella myös teatteri kiinnostaa muusikkoa.

Olet esiintynyt myös ooppera-, musikaali- ja teatterirooleissa. Mistä lajista olet erityisesti pitänyt?

Teatteri on erityisen lähellä sydäntäni. Aina kun menen teatteriin katsomaan jotain esitystä, tunnen tarvetta päästä itsekin teatterin lavalle. Itse uskon vahvasti, että joku päivä vielä löydän itseni teatterin lavalta ammattilaisena. Tästä on minulle tullut jo jonkin verran kyselyjäkin.

Ensimäinen oopperaroolini on jäänyt pysyvästi mieleen. En ollut koskaan edes käynyt oopperassa ja yhtä äkkiä sitten olekin kyseisessä paikassa solistina Pohjanmaan kautta -esityksessä. Kyllähän ne ensimmäiset lauluharjoitukset jännittivät Kansallisoopperan treenisalissa.

Millaisia suunnitelmia kuuluu tälle vuodelle?

Levy julkaistiin kesäkuussa ja teen keikkaa tiiviisti. Nyt on alkamassa Sinitaivas 25 vuotta juhlakonserttikiertue, jossa toimin isäntänä ja juontajana.

Marraskuussa löydyn samoista työtehtävistä Tähdet meren yllä -risteilyltä. Joulun aikaan teen viime vuoden tapaan orkesterini kanssa pieniin kirkkoihin akustisesti esitetyn joulukonserttikiertueen.

Ja ettei tämä elämä olisi ihan mustavalkoista, en voi kaikkea edes paljastaa.

Studio55.fi/Erja Haverinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja