Tänään tv:ssä – Rallilegendojen nostalginen kohtaaminen: "B-ryhmä oli äärimmäistä aikaa"

Teknavin 15. tv-kauden toisessa jaksossa (ma 2.4. klo 22.30 MTV3) selvitetään Ville Gallen ajotaidot, testataan uudistunut Ford Fiesta ja palataan rallin B-ryhmän hurjiin aikoihin Markku Alénin ja Walter Röhrlin seurassa.

Teknavin vauhtikaksikko aloittaa jaksossa tapahtumarikkaan Lapin seikkailun. Reissu käynnistyy nostalgisella kohtaamisella, kun Markku Alén tapaa entisen tallikaverinsa 15 vuoden tauon jälkeen.

Monet kysyvät minulta, että kuka oli paras tallikaverini. Vastaan aina, että se oli Markku, vaikka hän halusikin välillä tappaa minut, nauraa rallin kaksinkertainen maailmanmestari, nykyään Porschen testikuskina toimiva Walter Röhrl.

Kaksikko palaa muisteluissaan myös legendaarisiin rallin B-ryhmän aikoihin. Huipputehokkaat ja kevyet ralliohjukset nostavat edelleen tunteet pintaan.

– Ne olivat uskomattomia autoja, B-ryhmä oli äärimmäistä aikaa. Ne ajat eivät koskaan palaa, Röhrl huokailee.

Pikkuautoluokka on mennyt viimeisen vuoden aikana täysin uusiksi. Risto Virtasen testivuorossa on seitsemännen sukupolven Ford Fiesta.

Jaksossa vierailee myös huippusuositun JVG:n toinen puolikas. Teknavin toimittaja Mia Pelttari selvittää, minkälainen automies on entinen taksikuski Ville Galle, ja miksi miehellä on Mercedeksen logo tatuoituna rintaan.

Alapuolelta löydät tunnelmia kauden toisesta jaksosta

flockleriframe-30599106-0

Teknavin 15. tuotantokauden toinen jakso esitetään ma 2.4. klo 22.30 MTV3-kanavalla. Uusinnat ke 4.4. klo 14.00 ja ma 9.4. klo 13.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja