Mainos

Tänään se alkaa! Odotettu Ensitreffit alttarilla saa jatkoa

Valtavan suosion ensimmäisellä tuotantokaudellaan saavuttanut Ensitreffit alttarilla jatkuu uusin, toisen kauden jaksoin AVAlla tänään 1.9. klo 21.

Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa jatkoa, kun sarjan toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin AVAlla tänään 1.9. klo 21.

Sinkut ympäri Suomen olivat ensimmäisen kauden perusteella selvästi vakuuttuneet ohjelman asiantuntijakaartin ammattitaidosta. Hakemuksia uudelle kaudelle saapui nimittäin lähes tuhat.

– Hakemusten määrä veti hiljaiseksi, psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio toteaa.

– Se on ollut itselleni paras kiitos, sillä sehän tarkoittaa sitä, että meihin luotetaan. Jos tämä olisi ollut jotain ihan pölhöä, tai epäluotettavaa, niin eihän meille olisi missään nimessä tullut tällaista määrää hakemuksia, hän miettii.

Samoilla linjoilla on ohjelman toinen asiantuntija, ensimmäiseltäkin kaudelta tuttu, Kari Kanala.

– Ohjelman toinen kausi kertoo jotain ohjelman onnistumisesta ja siitä mielenkiinnosta, jota se on herättänyt, hän miettii.

Ohjelman toisella kaudella asiantuntijakaarti saa uuden vahvistuksen, kun psykoterapeutti ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen liittyy Kallion ja Kanalan asiantuntevaan joukkoon.

Saarisen mukaan tuttuun, positiivista palautetta keränneeseen ohjelmaan oli helppo lähteä mukaan.

– Kaikki ovat jo nähneet formaatin, ja sen eettisen puolen. Siinä mielessä minun on nyt helpompi lähteä mukaan, hän toteaa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäinen tuotantokausi oli AVAn kaikkien aikojen katsotuin ohjelmasarja (pois lukien jääkiekon MM-kisojen 2012 -ottelut). Avausjaksollaan ohjelma keräsi viime tammikuussa huikeat 1,1 miljoonaa tv-katsojaa.

Ensitreffit alttarilla oli ensimmäisen kauden avausjaksollaan myös päivän twiitatuin tv-sisältö, #ensitreffitalttarilla-tagilla twiitattiin peräti 1300 kertaa.

Kurkkaa esimakua tulevasta kaudesta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkaa AVAlla 1.9. klo 21! 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.