Tampereen lapsenmurhaepäily paljastui, kun rannalta löytyi tyhjät lastenvaunut – näin tutkinnanjohtaja kertoo traagisesta tapahtumasarjasta MTV:lle

Tampereen epäillyn lapsenmurhan tutkinnanjohtaja haastattelussa – näin tutkinta etenee vangitsemisen jälkeen 5:43
MTV Uutiset Live: Tampereen epäillyn lapsenmurhan tutkinnanjohtaja haastattelussa – näin tutkinta etenee vangitsemisen jälkeen

38-vuotias tamperelaisnainen vangittiin tänään todennäköisin syin epäiltynä pikkulapsensa murhasta. Nainen on yhä sairaalahoidossa.

Tampereen epäillyn lapsenmurhan tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, kuinka raskas rikosepäily ilmeni lauantaina. 

Äidin epäillään ensin lauantaina murhanneen lapsensa Tampereen Lukonlahdella ja pudottautuneen tai pudonneen sitten alas maantiesillalta Pyhäjärventiellä lähellä Hervannan liittymää.

Poliisi alkoi ensin tutkia maantiesillan onnettomuutta, mutta pian virkavallalle tuli muitakin tehtäviä. Rannalta löytyneet tyhjät lastenvaunut olivat herättäneet ihmisten huomion, ja veden varasta löytyi pikkulapsen ruumis. 

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi, miten halukas äiti on ollut selvittämään lapsensa kuolemaan johtaneita tapahtumia.

Vihjeitä kaivataan yhä

Tällä hetkellä poliisi ei kommentoi lapsen ikää, sukupuolta tai pitkälti muitakaan rikostutkinnan yksityiskohtia. Poliisi painottaa, että yleisöltä kaivataan edelleen havaintoja traagisesta tapahtumaketjusta.

– Yllättävän hyvin poliisi on pystynyt kuulemaan ihmisiä havainnoistaan, mitä he ovat nähneet tai kuulleet. Mutta, kaikki pienetkin vihjeet ovat tervetulleita edelleenkin tähän asiaan liittyen, Luoto sanoo.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22. 

Katso tutkinnanjohtajan koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat