Poliisi pyytää havaintoja pikkulapsen murhasta Tampereella – sairaalassa olevaa äitiä vaaditaan huomenna vangittavaksi

MTV Tampereella lapsen surmapaikalla – täällä epäilty rikos tapahtui 1:56
MTV Uutiset Live Tampereella lapsen surmapaikalla – täällä epäilty rikos tapahtui

Lapsi löytyi lauantaina menehtyneenä rantavedestä. Rikoksesta epäilty tekijä eli lapsen 1982 syntynyt äiti on pidätetty. Poliisi kaipaa vihjeitä tapahtumien kulusta.

Sisä-Suomen poliisi sai lauantaina kello 14.25 hätäkeskukselta ilmoituksen onnettomuudesta, jonka mukaan nainen oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle lähellä Hervannan liittymää.

Onnettomuutta tutkiessaan poliisi sai uuden ilmoituksen epäillystä hukkumisesta Tampereen Lukonlahdella, jossa pieni lapsi oli löytynyt menehtyneenä rantavedestä.

Sillalta pudonneen naisen epäillään surmanneen lapsensa. 

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä murha. Poliisi pyytää nyt yleisövihjeitä ja havaintoja tapahtumiin liittyen. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22. 

Lapsensa murhasta epäilty nainen on hoidettavana vammojensa vuoksi sairaalassa. Häntä esitetään vangittavaksi huomenna keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Poliisi on luvannut tiedottaa tutkinnasta lisää huomenna äidin vangitsemisistunnon jälkeen. 

MTV Uutisten tietojen mukaan äidillä on enemmän kuin yksi lapsi, ja hän on toiminut Tampereella harrastajateatteripiireissä.


Lue myös:

    Uusimmat