Mainos

Tampere Jazz Happeningin ohjelma valmistui

Tampereen 21. Jazz Happeningin ohjelmisto on valmistunut. Marraskuun alkupäivinä järjestettävä tapahtuma tarjoaa jälleen läpileikkauksen modernista jazzista koukaten myös maailmanmusiikin puolelle. Tapahtuma aloitetaan pohjoismaisin voimin, sillä perjantaina 1. marraskuuta Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin lavalle nousevat RinneRadion uusi kokoonpano ja norjalaisen Nils Petter Molvaerin luotsaama "Khmer" -yhtye.

Lauantain päiväkonsertissa soittavat japanilainen Satoko Fujii Quartet, entisen Itä-Saksan alueelta tuleva Doppelmoppel ja Ranskasta käsin operoiva monikansallinen maailmanmusiikkiyhtye Ekova.

Lauantai-iltana Pakkahuoneen esiintyjinä ovat ranskalaisen Francois Corneloupin freejazzkvartetti ja rockia, countrya, bluesia ja jazzia musiikissaan yhdistelevä kitaristi Bill Frisell (USA) yhtyeineen.

Lauantai-ilta päättyy Klubilla suomalais-tanskalaisen Deliriumin ja suomalaisen U-Street All Starsin voimin. Sunnuntaina Pakkahuoneen konsertissa ovat vuorossa newyorkilaisrumpali Susie Ibarra yhtyeineen ja laulajatar Lisa Sokolov kvartetteineen. Tapahtuma päättyy Klubin jameihin, joissa esiintyy muun muassa kitaristi Jarmo Saari Filmtet-kokoonpanonsa kanssa.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.