Tämän videon kuvaukset aiheuttivat "järjettömän pamauksen", joka aiheutti pelkoa Kotkan seudulla – paikalliset uhkailivat artistia ja yrittivät estää kuvaukset

Tämän musiikkivideon kuvaukset aiheuttivat"järjettömän pamauksen", joka aiheutti pelkoa Kotkan seudulla 4:01
Tämän videon kuvaukset aiheuttivat Kotkan seudulla kuuluneen "järjettömän pamauksen"

Kotkan seudulla hämmennystä aiheuttaneen suuren pamauksen jälkipyykissä koettiin myös uhkailua.

MTV Uutiset kertoi helmikuun puolessavälissä Kotkassa kuuluneesta valtavasta pamauksesta, joka aiheutti hämmennystä paikallisten keskuudessa. Jysähdyksen kerrottiin olleen erittäin voimakas, ja erään kotkalaisen mukaan jopa vanha kissa kaatui jysähdyksen voimasta. Myös lapset säikähtivät pamausta ja koirat ulvoivat kuin viimeistä päivää.

Tuolloin outoa pamausta selvitteli myös poliisi, tosin laihoin tuloksin.

Myöhemmin samana päivänä Kotkassa hämmennystä aiheuttaneen valtavan jysäyksen aiheuttaja ilmoittautui MTV Uutisille. Syyksi selvisi kantrimuusikko Larry Peninsulan uuden musiikkivideon kuvaukset.

Pamauksen voimasta kuuluisuutta niittänyt musiikkivideo on tänään julkaistu. Yllä olevalta videolta nähdään, minkälainen räjäytys järjettömäksi kuvaillun jysäyksen aiheutti.

Paikalliset lähettivät uhkaavia viestejä

Videon ohjaaja ja tuottaja Tatu Singo kertoo MTV Uutisille, että jysäyspäivänä tuotantoryhmä oli testaamassa räjähdyselementtejä. Varsinainen video kuvattiin seuraavana keskiviikkona. Paikalliset eivät kuitenkaan lämmenneet uusille räjäytyksille ja yrittivät estää kuvauksia.

– Paikallislehdessä oli kerrottu tästä kuvauspäivästä ja paikalliset ihmiset alkoivat pommittaa muusikko Larryä uhkaavan sävyisillä tekstiviesteillä, Singo kertoo.

Singo arvelee, että paikalliset saattoivat pelätä uusien räjäytysten aiheuttavan vahinkoa talojensa rakenteisiin. Video kuvattiin uhkaavansävyisistä viesteistä huolimatta ja on nyt julkaistu.

Lue myös:

    Uusimmat