Tämän auton Valtteri Bottas valitsi arkikäyttöön

Williams-Mercedes Formula 1 -tallissa ajava suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ajaa arkiajonsa luonnollisesti Mercedeksellä. Hän vaihtoi käyttöautonsa nyt Mercedeksen uuteen maasturimalliin.

Valtteri Bottakselle luovutettiin tänään Helsingissä uusi käyttöauto. Bottas päätyi talvea vasten autovalinnassaan nelivetoiseen ja ison kokoluokan GLE 350 d Coupé -malliin. Kyseessä on Mercedeksen maasturimalliston uusin lisäys, joka kilpailee markkinaosuuksista BMW X6:n kanssa.

Valtteri Bottas on ajanut Williamsin tallissa vuodesta 2012 ja hän teki juuri myös jatkosopimuksen. Tallin moottoritoimittajana toimii jatkossakin Mercedes-AMG High Performance Powertrain, joten tallin kuljettajan autovalinta arkiajoihin on varsin selkeä. Bottaksen tallikaverina ajaa Felipe Massa.

– Kuluva formulakausi on ollut mielenkiintoinen, ja nyt tähtäämme loppukauden kisoihin viime viikonlopun Japanin kisan 5. sijalta ja valmistajien 3. sijalta haastamalla muut, Bottas suunnittelee. Seuraava osakilpailu ajetaan reilun viikon päästä 9.-11.10. Venäjällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja