Tämä yksityiskohta varasti huomion! Kolmiodraama-kaksikko muutti yhteen – "Oli menossa kuin Bachelor-deiteille"

Tämä yksityiskohta varasti huomion! Kolmiodraama-Waltteri ja Salla muuttivat yhteen – ”Oli menossa kuin Bachelor-deiteille” 1:33
Waltterin ja Sallan muutto yhteen puhuttaa Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa - tämä yksityiskohta varasti huomion

Uusi Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastin jakso on ilmestynyt MTV Katsomoon.

Toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen pureutuvat Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa Kolmiodraama-sarjan käänteisiin ja puivat myös omia suhdekiemuroitaan. 

Kolmiodraama-sarjan neljännessä jaksossa kaikki parit ovat muuttaneet asumaan jokainen omaan kotiinsa ympäri Helsinkiä. Waltteri valitsi itselleen Sallan, jonka kanssa hän muutti yhteen uusimmassa jaksossa. 

Salla on aikaisemminkin esiintynyt tv-sarjassa, nimittäin hän oli mukana Bachelor-ohjelmassa pari vuotta sitten. Salla saapuikin tyylikkäänä korkokengissä ja juhlavassa asussa Waltterin ja hänen yhteiseen asuntoonsa.

– Waltteri otti minusta Sallan hyvin vastaan, vaikka Salla oli menossa oman päänsä mukaan Etelä-Afrikassa Bachelor-deiteille. 

Toimittajakaksikko kiinnitti erääseen yksityiskohtaan huomion asunnossa, joka herätti paljon hilpeyttä. Katso yllä oleva video.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa pohditaan, kenellä on potentiaalia ja kenellä ei:

Kenellä pareista on potentiaalia ja kenellä ei? 33:15

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat