"Siinä ei hirveästi mietitty Akia" – Kolmiodraama-Mirellan ja Joonatanin piikittelyt eivät jää katsojilta huomaamatta

”Siinä ei hirveästi mietitty Akia” – Kolmiodraama-Mirellan ja Joonatanin piikittelyt eivät jää katsojilta huomaamatta 1:32
Mirellan ja Joonatanin välit puhuttavat Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa - jaksossa myös pohditaan, syntyykö Mirellan ja Akin välille romanssi

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa puidaan Mirellan ja Joonatanin kireitä välejä.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen käyvät läpi Kolmiodraama-sarjan koukuttavia käänteitä ja peilaavat niitä omiin suhdekiemuroihinsa.

Kolmiodraama-sarjan kahdeksannessa jaksossa Mirellan toinen deittikumppani Aki muuttaa asumaan samaan kotiin, jossa Mirella on asunut Joonatanin kanssa jo jonkun aikaa. 

Toimittajakaksikon huomio kiinnittyi Mirellan ja Joonatanin kireisiin väleihin, ja kuinka he vuorotellen piikittelivät toisilleen. Aki puolestaan joutui seuraamaan vierestä kaksikon sanailua.

– Minua ärsyttää tuollainen käytös, en siedä yhtään piikittelyä. Nyt toisessa ärsyttää joku ja sitten pitää käyttäytyä noin. Älkää tehkö tuollaista, Lintunen sanoo.

– Niin, siinä ei hirveästi mietitty Akia – hän on juuri muuttanut sinne asuntoon, eikä tunne kumpaakaan, Peltola jatkaa. 

Yllä olevalla videolla Peltola ja Lintunen pohtivat, syntyykö Mirellan ja Akin välille romanssia.

Uusimmassa Koukussa Kolmiodraamaa -vodcastissa keskustelu kääntyy myös kolmen kimppaan:

Muuttuuko kolmiodraama kolmen kimpaksi? 22:48

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat